Dakisolatie

Je dak is de grootste energieverspiller van je huis. Als je je dak isoleert, zorg je naast een comfortabeler huis ook voor een aanzienlijk lagere energierekening.

Binnenkant dak

Vaak kun je je dak gemakkelijk aan de binnenkant isoleren. Op deze manier isoleren levert goede tot zeer goede isolatie op.
De materiaalkosten zijn niet hoog en het levert veel comfort en energiebesparing op.  Een klus die je redelijk makkelijk zelf kunt klaren.

Meer info

Buitenkant dak

Je dak laten isoleren van de buitenkant levert het meeste comfort en energiebesparing op. Dit is geen eenvoudig klusje en is duurder dan de andere varianten van dakisolatie. Maar als jouw dak of dakpannen toch aan vervanging toe zijn, is dit juist een goed moment om te doen.

Meer info

Zoldervloer

Is het isoleren van de binnenkant en buitenkant van je schuine dak geen optie? Denk dan aan het isoleren van de zoldervloer. Dit is alleen een optie als je zolder onverwarmd én geen leefruimte is

Meer info

Plat dak en dakkapel

Er zijn verschillende mogelijkheden om een dak te isoleren, dit is mede afhankelijk van de stand van het dak. Platte daken kunnen ook prima vanaf de bovenkant geïsoleerd worden; isolatie aan de onderzijde geeft een groot risico op dakrot, tenzij je gebruik maakt van vochtregulerende klimaatfolie. Het aanbrengen hiervan is een zorgvuldige klus.

Meer info