Nodig een energiecoach uit

Dat is handig: iemand die jou even op weg helpt met energiebesparing en verduurzamen.

Nodig een energiecoach uit

Nodig gratis een energiecoach uit bij je thuis. Zij helpen bewoners graag met het geven van tips om energie te besparen.

De energiecoach geeft je tips over hoe jij energie kan besparen en je jouw energierekening kan verlagen. Als je in een koopwoning woont, kan de energiecoach je ook inzicht geven in wat er nog meer mogelijk is om jouw woning energiezuinig te maken*. Lees hier meer.

Wanneer kom je in aanmerking voor een bezoek van een energiecoach? 

Als je aan de slag wilt om je huis te verduurzamen, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken, waar je moet beginnen en wat er mogelijk zou zijn voor jouw woning. Wij nemen altijd contact met je op en bespreken wat jouw wensen zijn. We kijken dan of een bezoek van een energiecoach geschikt is of niet.

Bewoners die een woning huren in de gemeente West Maas en Waal en de gemeente Neder-Betuwe kunnen jammer genoeg geen energiecoach aanvragen. Kijk hier voor tips om je woning energiezuiniger te maken.  

Heb je meegedaan met de actie en een energiebespaarpakket aangevraagd? De energiecoach kan je ook een handje helpen bij het installeren van één product uit het energiebespaarpakket. Of ze vertellen je hoe de producten werken. Natuurlijk krijg je ook informatie over hoe je nog meer energie kan besparen bij jou thuis.

* In de gemeenten Neder-Betuwe en West Maas en Waal zijn er geen coaches beschikbaar voor de huurwoningen. Ze zijn wel beschikbaar voor inwoners met een koopwoning.  Woon je in Culemborg? Dan kunnen woningeigenaren alleen een energiecoach aanvragen bij Vrijstad Energie. 

 

Wanneer een energiecoach?

  • Wil je een lagere energierekening?
  • Wil je starten met verduurzamen?
  • Wil je bijdragen aan het milieu?
  • Wil je een hoger wooncomfort?