Nodig een energiecoach uit

Dat is handig: iemand die jou op weg helpt met energiebesparing en verduurzamen.

Beschikbaar voor woningeigenaren in de gemeenten West Betuwe, West Maas en Waal, Tiel, Zaltbommel, Buren, Neder-Betuwe (geldt niet voor de gemeente Culemborg).

Nodig een energiecoach uit

Nodig gratis een energiecoach uit bij je thuis. Zij helpen bewoners graag met het geven van tips om energie te besparen.

De energiecoach geeft je tips over hoe jij energie kan besparen en je jouw energierekening kan verlagen. Als je in een koopwoning woont, kan de energiecoach je ook inzicht geven in wat er nog meer mogelijk is om jouw woning energiezuinig te maken*. Lees hier meer.

Wanneer kom je in aanmerking voor een bezoek van een energiecoach? 

Als je erover nadenkt om je huis te verduurzamen.  En je weet niet precies wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning. Wij nemen altijd contact met je op en bespreken wat jouw wensen zijn. We kijken dan of een bezoek van een energiecoach geschikt is of niet.

* Woon je in de gemeente Culemborg? Dan kun je een energiecoach aanvragen via  Vrijstad Energie. 

Voor als je je energierekening bijna of zelfs helemaal niet meer kunt betalen

Er is een speciaal project voor mensen die hun energierekening niet of nauwelijks meer kunnen betalen. Je kunt dan gebruik maken van het project EnergieVitaal. Dit geldt alleen voor de inwoners die in de deelnemende gemeenten wonen. Kijk hier voor meer informatie. 

 

Wanneer een energiecoach?

  • Wil je een lagere energierekening?
  • Wil je starten met verduurzamen?
  • Wil je bijdragen aan het milieu?
  • Wil je een hoger wooncomfort?