Ga naar het Woningdossier

Alle relevante informatie over jouw woning op één plek. Vul het aan en ontvang een actieplan op maat, inclusief kosten en opbrengsten. Lees meer

Ik ben(Vereist)
Heb je al een Woningdossier?(Vereist)

Het Woningdossier is een online hulpmiddel bij het verduurzamen van je woning. Het geeft je inzicht in de mogelijke stappen die jij kunt zetten om jouw woning comfortabel, energiezuinig en uiteindelijk aardgasvrij te maken: welke maatregelen geschikt zijn, wat ze kosten en welke besparing ze je opleveren.

  • Alle relevante informatie over je woning op één plek. Naast openbare informatie over je huis, kun je het dossier zelf compleet en actueel maken. Hier past het advies zich dan ook op aan.
  • Inzicht in mogelijke maatregelen om je woning energiezuiniger te maken, specifiek voor jouw situatie en in een logische volgorde.
  • Informatie over financieringsmogelijkheden voor jouw plannen.
  • Eenvoudig offertes aanvragen om je gekozen maatregelen uit te voeren.

Let op: Wil je NIP-subsidie of subsidie Neder-Betuwe Verduurzamen Koopwoningen aanvragen? Dan vul je eerst in het Woningdossier de woningscan in. Dit is een vragenlijst. Als je dat gedaan hebt, kun je contact opnemen met Energieloket Rivierenland.

Ga naar het Woningdossier

Hulp nodig bij het invullen van je woningdossier?

 

Maak een afspraak op het loket of nodig een energiecoach uit.

Afspraak op het energieloket

Energiecoach bij je thuis