Energieadvies voor VvE

Woon jij in een VvE? Ook dan moet je denken aan het verduurzamen van je eigen woning en het hele pand.

Vraag advies aan

Wil je je woning verduurzamen en ben je lid van de VvE? Dan is het goed om eerst contact op te nemen met jouw VvE. Wellicht zijn er al plannen om gezamenlijk iets te ondernemen. Zijn deze er nog niet? Weet dan dat jullie hiermee geholpen kunnen worden door een speciale energieadviseur. Ze begeleiden VvE’s in het proces naar energiezuiniger wonen. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar bewoners besparen ook geld. 

Je eigen woning verduurzamen

Woon jij in een flat of appartement en ben je lid van een VvE? Dan is er een deel van je woning waar je zelf, individueel aan de slag kunt. Denk hierbij aan kleine maatregelen zoals waterbesparende douchekoppen, tochtstrips en gedragsveranderingen. Met al je vragen rondom energie besparen en opwekken in je eigen ruimten kun je terecht bij het energieloket. 

De gezamenlijke VvE-ruimten verduurzamen

Wil je ook de gezamenlijke ruimten en de gebouwschil aanpakken? Neem dan contact op met je VvE. Misschien ligt er al een plan. Ligt dat er nog niet en wil jij samen met je VvE aan de slag, verwijzen we je door naar de energieadviseurs van Energie Samen Rivierenland Zakelijk. Zij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van grote projecten. Vul het contactformulier onderaan de pagina in, dan sturen wij deze naar hen door.

Twee soorten energieadvies

Er zijn twee soorten energieadvies voor VvE’s:

  • Integraal energieadvies + procesbegeleiding (ook voor advies over oplaadpunten voor elektrische auto’s)
  • Advies voor het energie opwekken met zonnepanelen

Wat kan EnergieSamenRivierenland voor jullie doen? Ga direct naar de pagina voor VvE bij EnergieSamenRivierenland.

 

 

Zijn er subsidies en financieringsregelingen voor VvE’s?

Je kunt gebruik maken van de salderingsregeling en teruggave van BTW. Ook is er een energiebespaarlening mogelijk voor VvE en heb je de landelijke subsidies SEEH en ISDE.

  • Advies over energie en zonnepanelen
  • Subsidie en financieringsmogelijkheden
  • Maatwerk advies voor jouw VvE
  • Procesbegeleiding

Neem contact op met de energieadviseur voor VvE

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van energiebesparing van je VvE en wil je graag advies? Neem dan contact op met de energieadviseurs Energie Samen Rivierenland Zakelijk! Ze helpen jou graag verder in het proces naar groener en goedkoper wonen.

  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Welke subsidies zijn er beschikbaar voor VvE's?

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van energiebesparing en ben je benieuwd wat voor mogelijkheden er zijn qua subsidie. Bekijk de website of neem contact op!

Welke subsidies zijn er?