Verbruik ik te veel energie?

Geschrokken van je energierekening? En ben je benieuwd of jouw energieverbruik hoog, gemiddeld of laag is? Vergelijk je energieverbruik en lees hoe je jouw gas- en stroomverbruik omlaag kunt brengen.

Ontdek binnen één minuut wat het gemiddelde energieverbruik is van een woning zoals die van jou. Dit doen we door jouw huis te vergelijken met mensen in dezelfde woonsituatie. Ook laten we het energieverbruik van de buurt zien. Betaal je meer of minder dan de buurt?

Is energiebesparing voor jou mogelijk?

Op basis van je adres kunnen wij al veel zeggen. Vul je postcode en huisnummer in en de energietool doet de rest. Wil je vandaag nog beginnen met energie en geld besparen? Maar niet gelijk veel geld investeren? Bekijk dan onze snelle en goedkope bespaartips.

Energieverbruik in je mailbox

Wil je de testresultaten nog eens nakijken? En bijvoorbeeld later eens vergelijken met de jaarafrekening? Vul dan je e-mailadres in en krijg de uitslag direct in je mail.

Vergelijk mijn energieverbruik

  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Hulp nodig bij energiebesparing?

Heb je de energiecheck gedaan en komt je tot de conclusie dat er nog wel wat winst te behalen valt? Maar weet je nog niet goed hoe je dit kunt aanpakken? Stel je vraag aan een van onze energiecoaches en adviseurs.

Ik wil een gesprek aanvragen met een energiecoach!