Advies

Er zijn veel mogelijkheden om jouw huis te verduurzamen. Van warmtepompen tot zonnepanelen, van dubbel glas tot dakisolatie. Of misschien wil je eerst kijken wat je kunt doen om je energierekening te verlagen. Hoe dan ook; het energieloket helpt je graag en geeft je onafhankelijk advies.

Neem contact op met het energieloket

Weet je niet precies welke adviseur je voor welke vraag moet hebben? Of heb je eigenlijk maar een korte vraag. Of weet je niet zo goed waar je moet beginnen met energie besparen? Bel, mail of kom langs bij het energieloket.

Neem contact op met het energieloket!

Energiecoach bij jou thuis

Wel interesse in energiebesparende maatregelen maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al wat ideeën maar weet je niet hoe je dit kunt aanpakken? Een energiecoach helpt je met het verkennen van de mogelijkheden bij jou thuis. En dat kost je niets.

Vraag gratis aan
Gratis energiecoach

Professioneel energieadvies

Heb je je al goed georiënteerd en heb je besloten om te investeren in een duurzame woning? Dan heb je vast nog een aantal zeer specifieke vragen. In dit geval kun je dan terecht bij een van onze energieadviseurs. Zij geven je onafhankelijk en professioneel advies.

Vraag het aan de adviseur

Energieblij adviseur voor VvE

De Energieblij adviseur geeft onafhankelijk advies en begeleiding aan bedrijven en VvE’s op het gebied van zonnepanelen, energiebesparing en financiering. Ze begeleiden VvE’s in het proces naar energiezuiniger wonen. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar bewoners besparen ook geld.

Meer over de energieblij adviseur

Monumenten

Woon je in een monumentaal pand of een beschermd stads- of dorpsgezicht? Mogelijk krijg je dan te maken met juridische beperkingen bij het verduurzamen. Het energieloket kan gespecialiseerd advies geven over monumenten.

Meer over monumenten
Luchtfoto van historisch centrum Zaltbommel en de Waal

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn spouwmuur zomaar isoleren? Hoe zit het met subsidie voor zonnepanelen?  Met behulp van het veelgestelde vragen overzicht kun je op een bepaald onderwerp filteren en snel het antwoord opzoeken.

Ga naar FAQ