Advies

Er zijn veel mogelijkheden om jouw huis te verduurzamen. Van warmtepompen tot zonnepanelen, van dubbel glas tot dakisolatie. Of misschien wil je eerst kijken wat je kunt doen om je energierekening te verlagen. Hoe dan ook; het energieloket helpt je graag en geeft je onafhankelijk advies.

Neem contact op met het energieloket

Weet je niet precies welke adviseur je voor welke vraag moet hebben? Of heb je eigenlijk maar een korte vraag. Of weet je niet zo goed waar je moet beginnen met energie besparen? Bel, mail of kom langs bij het energieloket.

Neem contact op met het energieloket!

Energiecoach bij jou thuis

Wel interesse in energiebesparende maatregelen maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al wat ideeën maar weet je niet hoe je dit kunt aanpakken? Een energiecoach helpt je met het verkennen van de mogelijkheden bij jou thuis. En dat kost je niets.

Vraag gratis aan
Gratis energiecoach

Persoonlijk woondossier

Met het woondossier heb je alles in één dossier om van jouw huis een energiezuinig huis te maken. Het invullen van jouw persoonlijk woondossier levert je veel inzichten en praktische tips op over energiezuinig wonen. Specifiek voor jouw woning en jouw situatie.

Lees meer over woondossier
persoonlijk woondossier

Professioneel energieadvies

Heb je je al goed georiënteerd en heb je besloten om te investeren in een duurzame woning? Dan heb je vast nog een aantal zeer specifieke vragen. In dit geval kun je dan terecht bij een van onze energieadviseurs. Zij geven je onafhankelijk en professioneel advies.

Vraag het aan de adviseur

EPA-W Maatwerk

Soms heb je het officiële energielabel van jouw huis nodig. Bijvoorbeeld voor de financiering voor het verduurzamen van je huis. Dan kun je een Energie Prestatie Advies voor jouw woning maken ( EPA-W) Vraag naar het Energie Prestatie Advies van onze energieadviseurs.

Meer over EPA-W Maatwerk

Energieblij adviseur voor VvE

De Energieblij adviseur geeft onafhankelijk advies en begeleiding aan bedrijven en VvE’s op het gebied van zonnepanelen, energiebesparing en financiering. Ze begeleiden VvE’s in het proces naar energiezuiniger wonen. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar bewoners besparen ook geld.

Meer over de energieblij adviseur

Warmtescan

Met een warmtescancamera kun je goed zien of en waar er warmte ‘lekt’ uit je woning. De camera geeft in kleur weer waar het verschil tussen de buiten- en de binnentemperatuur klein of groot is. Met de warmtecamera maken we een warmtescan van jouw huis of doen we een warmtesafari voor de hele straat.

Meer over de warmtescan
Warmtebeelden van de warmtesafari. Gemaakt met een warmtescan.