Extra hulp

Er zijn veel mogelijkheden om jouw huis te verduurzamen. Van tochtstrips en besparende douchekoppen tot warmtepompen en zonnepanelen. Hoe dan ook, een klus waar je wel even voor moet gaan zitten. Het energieloket helpt je hiermee graag.

Neem contact op met het energieloket

Weet je niet precies welke adviseur je voor welke vraag moet hebben? Of heb je eigenlijk maar een korte vraag. Of weet je niet zo goed waar je moet beginnen met energie besparen? Bel, mail of kom langs bij het energieloket.

Neem contact op met het energieloket!

Energiecoach bij jou thuis

Wel interesse in energiebesparende maatregelen maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al wat ideeën maar weet je niet hoe je dit kunt aanpakken? Een energiecoach helpt je met het verkennen van de mogelijkheden bij jou thuis. En dat kost je niets.

Vraag gratis aan
Gratis energiecoach

Professioneel energieadvies

Heb je je al goed georiënteerd en heb je besloten om te investeren in een duurzame woning? Dan heb je vast nog een aantal zeer specifieke vragen. In dat geval verwijzen we je graag naar een professioneel energieadviseur. Zij geven je onafhankelijk en professioneel advies.

Vraag het aan de adviseur

Energieblij adviseur voor VvE

De Energieblij adviseur geeft onafhankelijk advies en begeleiding aan bedrijven en VvE’s op het gebied van zonnepanelen, energiebesparing en financiering. Ze begeleiden VvE’s in het proces naar energiezuiniger wonen. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar bewoners besparen ook geld.

Meer over de energieblij adviseur

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn spouwmuur zomaar isoleren? Hoe zit het met subsidie voor zonnepanelen?  Met behulp van het veelgestelde vragen overzicht kun je op een bepaald onderwerp filteren en snel het antwoord opzoeken.

Ga naar FAQ