Advies

Er zijn veel mogelijkheden om jouw huis te verduurzamen. Van warmtepompen tot zonnepanelen, van dubbel glas tot dakisolatie. Of misschien wil je eerst kijken wat je kunt doen om je energierekening te verlagen. Hoe dan ook; het energieloket helpt je graag en geeft je onafhankelijk advies.

Energiecoach bij jou thuis

Wel interesse in energiebesparende maatregelen maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al wat ideeën maar weet je niet hoe je dit kunt aanpakken? Een energiecoach helpt je met het verkennen van de mogelijkheden bij jou thuis. En dat kost je niets.

Vraag gratis aan

Professioneel energieadvies

Heb je je al goed georiënteerd en heb je besloten om te investeren in een duurzame woning? Dan heb je vast nog een aantal zeer specifieke vragen. In dit geval kun je dan terecht bij een van onze energieadviseurs. Zij geven je onafhankelijk en professioneel advies.

Vraag het aan de adviseur

EPA-W Maatwerk

Soms heb je het officiële energielabel van jouw huis nodig. Bijvoorbeeld voor de financiering voor het verduurzamen van je huis. Dan kun je een Energie Prestatie Advies voor jouw woning maken ( EPA-W) Vraag naar het Energie Prestatie Advies van onze energieadviseurs.

Meer over EPA-W Maatwerk

Checklists

Offerte vergelijken

Als je al een aantal offertes hebt aangevraagd, kun je een aanbieder gaan kiezen die bij jou het werk doet. Maar hoe weet je dat je geen appels met peren vergelijkt? Waarom is de ene aanbieder veel goedkoper dan de andere? Heb je iets over het hoofd gezien?

Vraag gratis aan

Hulp bij uitvoering

Om je te helpen hebben wij checklisten voor je gemaakt. Zodat de uitvoerder niet weg gaat voordat je geen vragen meer hebt. Begrijp je de nieuwe energiemeter? Hoe werkt de ventilatie van je geïsoleerde huis?

Vraag gratis aan

Duurzaam verbouwen

Aanbouw? Een verbouwing is een geschikt moment om je huis – of in ieder geval een gedeelte ervan – te verduurzamen en klaar te maken voor wonen zonder aardgas. We hebben voor vijf grote klussen een checklist gemaakt met tips en aandachtspunten.

Vraag gratis aan