Over ons

Onafhankelijk. Dichtbij. Met verstand van energie.

We gaan nu eenmaal allemaal aan de slag om ons huis energiezuiniger en comfortabeler te maken. En over zo’n 25 jaar verwarmen we ons huis en tapwater op een andere manier dan met aardgas. Dat kan erg goed. Maar om deze veranderingen uit te voeren, kan soms best lastig zijn. Daarom hebben de acht gemeenten van de regio Rivierenland het energieloket de opdracht gegeven om alle woningeigenaren op een laagdrempelige manier en vooral onafhankelijk hiermee te helpen.

Altijd welkom: nu en in de toekomst

Daar zijn we al jaren mee bezig, maar sinds mei 2020 onder de naam Energieloket Rivierenland. En we gaan er ook nog jaren mee door. Hierdoor kun je op ons blijven rekenen als je onafhankelijk advies wilt. Voor als je je wilt oriënteren en keuzes wilt maken voor de beste oplossingen voor jouw woning en jouw woonsituatie.

Het energieloket is onafhankelijk en werkt samen

Het energieloket is onafhankelijk, maar heeft toch een aantal bedrijven op de website staan. Hoe zit dat precies? We leggen het je graag uit.

Samenwerken én onafhankelijk blijven. Hoe werkt dat precies

Breed netwerk, veel kennis

Energieloket Rivierenland is een onderdeel van Energie Samen Rivierenland. Hierdoor beschikken we over een breed regionaal en landelijk netwerk en er is veel professionele kennis aanwezig op het gebied van duurzame energie en praktische toepassingen. Benieuwd naar de mensen achter het energieloket? Maak kennis met het team.

Energieloket Rivierenland is een initiatief van de 8 gemeenten in de regio Rivierenland: West Betuwe, Tiel, Buren, Culemborg, West Maas en Waal, Maasdriel, Zaltbommel en Neder-Betuwe.

Energieadviseur energieloket

Stel je vraag

  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.