Over ons

We helpen je met het energiezuinig maken van je eigen huis.

De acht gemeenten van regio Rivierenland laten hun inwoners profiteren van de actuele kennis en onafhankelijk advies op het gebied van energie besparen en energie opwekken. We werken nauw samen met de lokale energiecoöperaties, de acht gemeenten in Rivierenland en maken gebruik van een breed netwerk op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Hierdoor is de lange termijnrelatie gewaarborgd; een voorwaarde voor het goed begeleiden van de energietransitie waar we nu eenmaal allemaal mee te maken hebben.

In iedere gemeente van onze regio hebben ween een lokaal energieloket geopend. waar inwoners tijdens de spreekuren gewoon even kunnen binnenlopen als ze vragen hebben. (Dit is tijdelijk niet mogelijk in verband met de coronamaatregelen) En natuurlijk geven we heel veel informatie op onze website, kunnen energiecoaches langskomen en geven energie-adviseurs een professioneel energieadvies op maat.

We stimuleren en ondersteunen initiatieven op het gebied van energie besparing en energie-opwek die buurten of dorpen zelf initiëren.

Stel je vraag