Subsidie en Financiering

Voor woningeigenaren

Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE)

Per 1 januari 2021 kun je via de ISDE subsidie krijgen voor isolatie, wamtepomp, zonneboiler en een aansluiting op het warmtenet.

Meer info

Financieringen in jouw gemeente

Naast de landelijke subsidies zoals de ISDE zijn er vaak per gemeente nog een of meerdere regelingen. Bekijk hier welke subsidies en financieringsmogelijkheden er specifiek zijn voor inwoners van jouw gemeente.

Bekijk de financieringen voor mijn gemeente

Energiebespaar-lening

De landelijke energiebespaarlening is een aantrekkelijke financiering voor mensen die hun huis duurzaam willen verbouwen. Of voor investeringen in zonnepanelen, HR++ glas, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, de zonneboiler, vloer- of bodemisolatie, duurzame verwarming en veel meer.

Meer info

Complete subsidiecheck

De subsidiecheck geeft je een totaaloverzicht van alle soorten financieringen (subsidies, leningen en BTW-teruggave) die zowel landelijk als binnen jouw gemeente gelden.

Doe de check

Voor VvE's

VvE subsidie woningisolatie

Het Rijk heeft een subsidie beschikbaar gesteld voor VvE’s die hun gebouw willen verduurzamen. Als je minimaal 2 isolerende maatregelen uitvoert, kom je in aanmerking voor deze subsidie.

Meer info

VvE energiebespaarlening

Er is vaak een flinke besparing op de energielasten te behalen voor VvE-complexen. Maar dat vraagt om investeringen waar niet elke VvE direct een spaarpotje voor heeft. Dan is de ‘energiebespaarlening voor VvE’s’ aantrekkelijk!

Meer info