Energiecoaches mogen vanaf vandaag weer bij jou op bezoek

Door de versoepeling van de coronamaatregelen kun je per 3 maart weer een gratis keukentafelgesprek aanvragen met onze opgeleide energiecoaches.

Advies energiebesparing

Een energiecoach is een vrijwilliger die intern een opleiding heeft gevolgd bij Energieloket Rivierenland om woningeigenaren op weg te helpen naar een duurzame woning. Wil jij een lagere energierekening of heb jij de ambitie om op termijn gasloos te wonen dan is een gesprek met een energiecoach een goede eerste stap. Het is een oriënterend gesprek over de mogelijkheden van jouw woning.

Deurveer en brievenbusborstel

De energiecoach kent ook alle maatregelen die snel en goedkoop zorgen voor energiebesparing. Denk bijvoorbeeld aan een waterbesparende douchekop of een brievenbusborstel. Dit is vaak stap 1 in het verduurzamen van je woning.

Voor wie is dit gesprek?

Je kunt een gesprek aanvragen bij ons als je een woningeigenaar bent in de regio Rivierenland. Dit zijn inwoners van de gemeente Buren, Culemborg, Maasdriel, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel.

(Beeld)bellen of keukentafelgesprek

Mocht je het toch niet prettig vinden om een energiecoach bij je over de vloer te krijgen kun je er ook voor kiezen voor gesprek via de telefoon te of te beeldbellen.

Wij helpen je graag op weg!

Heb je een vraag of weet je niet waar je moet beginnen? Leg je kwestie of vraag bij ons neer. Wij zullen inschatten of een energiecoach jou op weg kan helpen of dat het om een complexere kwestie gaat en we je adviseren om een onafhankelijke energieadviseur in de arm te nemen. Uiteraard zullen we aangeven of dit kosten met zich meebrengt.

Vraag nu je gesprek aan

Vraag via het formulier op deze pagina een gesprek aan met een van onze enthousiaste energiecoaches. Je wordt teruggebeld om een afspraak in te plannen.