Professioneel energieadvies

Het kan ook zijn dat je professioneel advies nodig hebt. Het energieloket biedt deze dienst niet zelf aan. We kunnen je wel doorverwijzen naar externe adviseurs. Je kunt dan zelf een keuze maken en zelf contact opnemen. Maar je kunt ook eerst even met ons contact opnemen om te kijken of een energiecoach wellicht ook al uitkomst biedt.

Denk je aan advies van een professioneel energieadviseur?

Er bestaan veel soorten advies. En soms leidt dat tot verwarring. Vul daarom het formulier hieronder in. Wij nemen dan contact met je op en bespreken samen waar jij echt mee geholpen bent. Na ons gesprek weet je beter welk soort advies je nodig hebt. Je kunt dan zelf een energieadviseur uitkiezen en contact opnemen. Spreek van tevoren goed met het bedrijf af wat je verwacht van het advies. Op basis hiervan krijg je inzicht in de kosten. Erkende adviseurs vind je op de website van de branchevereniging, hier vind je ook bedrijven bij jou in de buurt. Via deze pagina wijzen we je de weg naar de juiste branchevereniging.

 

Of wil je eerst een gratis oriënterend gesprek bij jou thuis?

Sta je aan het begin aan het proces voor het energiezuinig maken van je huis en wil je eerst even om de tafel zitten met iemand die je de weg wijst? Iemand die je laat zien waar je moet beginnen en wat er allemaal mogelijk is in jouw huis? Dan is een gesprek met een van onze vrijwillige energiecoaches van Energieloket Rivierenland een goede start. Zij zijn hiervoor opgeleid en een bezoek kost jou niets.

Twijfel je of je een gratis energiecoach nodig hebt of een betaalde energieadviseur? Stuur een bericht met je vraag en helpen je verder.

 

Wie kan mij het beste helpen: een energiecoach of een professioneel adviseur?

  • Vul het formulier in.
  • Wij kijken samen wat jouw advieswens is.
  • Ben je gebaat bij een energiecoach? Dan regelen wij dat.
  • Heb je professioneel advies nodig? Dan neem je zelf contact op met de adviseur.
  • Vertel dan duidelijk wat je wilt bereiken met dat adviesgesprek.
  • Maak goede afspraken met die adviseur, ook over de kosten van het advies.

Twijfel je? Neem contact met ons op

  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.