Professioneel energieadvies

Professioneel maatwerkadvies voor een duurzaam huis

Als je hele specifieke vragen hebt voor het verduurzamen van jouw huis, kun je je vragen stellen aan één van onze energie-adviseurs. 

Onze energieadviseurs zijn bouwkundig onderlegd en geven je graag professioneel advies over wooncomfort, energie besparen en energie thuis opwekken. Mocht je een specifieke vraag hebben, kun je je vraag altijd stellen via het formulier, onderaan de pagina. Dit advies kost jou niets.

Mocht je een uitgebreider maatwerk advies willen, neem dan ook even contact op. Samen met de adviseur kijk je naar jouw adviesbehoefte en weet je welke advieskosten daaraan verbonden zijn.

Ik wil contact met een energieadviseur

Vul het formulier onderaan deze pagina in en wij nemen contact met je op.

Of eerst een gesprek met een energiecoach?

Sta je aan het begin aan het proces voor het energiezuinig maken van je huis en wil je eigenlijk even om de tafel met iemand die je de weg wijst, je laat zien waar je moet beginnen en wat er allemaal mogelijk is in jou huis? Dan is een gesprek met één van onze vrijwillige energiecoaches een goede start. Dit kost jou niets.

Wanneer kies je voor welke adviseur?

Energieadviseurs zijn betaalde krachten met een bouwkundige achtergrond en geven een heel specifiek maatwerkadvies.

Energiecoaches zijn vrijwilligers die die je graag de weg wijzen in de wereld van energiezuinig wonen en komen graag bij jou thuis voor een oriënterend gesprek.Een gesprek met een energiecoach kost je niets.

 

Een energieadviseur

  • beantwoordt jouw specifieke vragen over energie besparen en energie opwekken
  • (ook als je in een monumentaal pand woont!)
  • geeft advies over aardgasloos wonen
  • geeft prioriteiten aan: welke maatregelen moeten eigenlijk eerst?

Vraag professioneel energieadvies aan

Vul het formulier onderaan deze pagina in en vervolgens zal één van ons energieadviseurs spoedig contact met je opnemen.
1 1. Gegevens
2 2. Woningcheck

Even voorstellen

Wim

 

“Wat is er nou mooier dan meer comfort op een duurzame manier, voor hetzelfde geld. Dit kan soms best ingewikkeld zijn. De noodzaak van onafhankelijk advies is en blijft belangrijk. Ik denk graag mee!”

Andries

 

“Het verbruik van minder energie geeft meer energie aan het leven en de toekomst! Met het verduurzamen van je woning kun je dus wezenlijk iets bijdragen!”