Energiecoach

Oriënteer je op de mogelijkheden van jouw woning op het gebied van energie besparen of energie opwek. Een onafhankelijk gesprek met een energiecoach helpt je. Online of bij jou thuis.

Wel interesse in energiebesparende maatregelen maar weet je niet waar je moet beginnen?  Een energiecoach helpt je gratis en onafhankelijk bij het verkennen van de mogelijkheden van jouw huis.

Wie is die energiecoach?

Een energiecoach is een vrijwilliger met kennis van duurzaam wonen die jou graag helpt met het besparen van geld en energie. Hij helpt je met plezier de weg te vinden in de -soms- complexe wereld van het energiezuinig wonen. Ze geven je ook tips om snel en goedkoop energie te besparen.

Energiecoach online of bij jou thuis

Een energiecoach wil jou helpen op de manier waarop jij dat het meest prettig vindt. Je kunt bij ons aangeven hoe je het liefst in gesprek wil gaan. Kies uit:

  • bellen
  • mailen
  • videobellen
  • keukentafelgesprek bij jou thuis

Een energiecoach helpt je met o.a.

  • Oriënteren op het gebied van duurzaam wonen
  • Informatie over subsidies en financieringsregelingen
  • Informatie over collectieve inkoopacties in jouw gemeente

Even voorstellen

Toine

 

Energiecoach in omgeving      Hedel

“In mijn werk heb ik altijd veel te maken met energiebesparing. Onze oude woning uit 1929 hebben we inmiddels behoorlijk verduurzaamd. Door de hoge RC-waarde van wand- en dakisolatie hebben we bijna geen warmteverlies en is het erg comfortabel! De dimbare LED-verlichting wordt op sommige plaatsen zelfs bediend door bewegingssensoren waardoor ze niet onnodig aanblijven. Mijn kennis wil ik overbrengen aan mensen die, net als ik, hun huis graag willen verduurzamen.”

Bartjan

 

Energiecoach in omgeving       Varik

“Ik wil dat mensen weten dat duurzame ingrepen in je woning vaak ook financiële voordelen heeft. En hoe relatief gemakkelijk het kan zijn om toch al iets te doen om dat voordeel te halen. Vaak met kleine moeite kun je echt al duurzamer wonen, deze ervaring heb ik zelf ook. Ik hoop dat we mensen zo echt kunnen helpen: ze willen wel iets aan hun huis doen, maar weten nog niet echt hoe ze moeten beginnen.”

Frans

 

Energiecoach in omgeving Geldermalsen

“Ik kan me zó goed voorstellen dat mensen totaal niet weten waar ze moeten beginnen als ze hun huis willen verduurzamen. Ikzelf bijvoorbeeld ben wel geïnteresseerd in techniek en vind het daarom erg leuk om die mensen op weg te helpen. Je ziet vaak dat mensen met een paar tips al direct aan de slag gaan. En als woningeigenaren verder willen, kan ik ze de weg wijzen waardoor ze zien wat er allemaal mogelijk is.”

Energiecoach worden

Lijkt het je leuk om je buurtgenoten te helpen met het besparen van energie en geld? Word dan energiecoach bij Energieloket Rivierland!

Kijk snel of het iets voor je is