Subsidie isolatie van kracht: bespaar tot wel 20% op het isoleren van je woning

Op dit moment is de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) van kracht. Hiervoor kom je in aanmerking als je tenminste twee isolerende maatregelen in je eigen woning uit laat voeren. Denk bijvoorbeeld aan vloerisolatie, het isoleren van de kruipruimte, muurisolatie en gevelisolatie. 

Zorg dat je voldoet aan alle voorwaarden

Subsidies kunnen oplopen tot 20% en kun je pas aanvragen nadat je de maatregelen hebt laten uitvoeren. Het is dus van groot belang dat je de maatregelen op exact de juiste manier laat uitvoeren zoals RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) dat bepaald heeft. Uiteraard is er verder nog een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen. Check deze voorwaarden voor je besluit de maatregelen uit te laten voeren. Zo weet je van te voren precies of jouw maatregelen wel of niet voor deze subsidie in aanmerking komen. Doe hier de subsidiecheck

Hulp nodig bij de subsidieregeling woningisolatie?

Wil je meer weten over de SEEH subsidieregeling, wie je kan helpen met de aanvraag, en wat het jou kan opleveren? Kijk dan op onze uitgebreide informatiepagina waar je alles leest over de te nemen maatregelen en bijbehorende vergoedingen.