Gratis energiebespaarpakket t.w.v. € 70,- voor huurders en koopwoningen tot 1980

De energiebespaarpakketten voor koopwoningen zijn op. Voor huurders zijn nog wel pakketten beschikbaar.

Huur je een woning van Kleurrijk Wonen of De Kernen?  Of ben je woningeigenaar van een woning gebouwd van vóór 1980? Dan ontvang je komende binnenkort een brief van de gemeente. In deze brief staat een persoonlijke code waarmee je een energiebespaarpakket van € 70,- kunt aanvragen.

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Alle pakketten zijn gevuld met producten die ervoor zorgen dat jij bespaart op jouw energieverbruik. Denk aan bijvoorbeeld aan ledlampen, tochtstrips, een energieverbruikmeter, radiatorfolie, et cetera.

Annet IJff is wethouder duurzaamheid van de gemeente West Betuwe: ”Alle beetjes helpen. Maar vaak staan we helemaal niet stil bij hoe je snel en eenvoudig al energie kunt besparen. En in vele gevallen levert het ook nog meer wooncomfort op. Daarom ben ik blij dat we deze pakketten kunnen aanbieden, zodat inwoners dat voordeel kunnen ervaren. Mensen met een oudere woning hebben hier het meeste baat bij. En ook huurders kunnen meeprofiteren van de energiebespaarpakketten.”

Het Rijk heeft een beperkt aantal pakketten beschikbaar gesteld. Daarom geldt op = op en komen niet alle koopwoningen in aanmerking.

Wissel hier je persoonlijke code in en bestel je pakket!

 

Bestel je pakket

Je hebt per post een brief ontvangen met daarin een persoonlijke code. Activeer je code in het formulier hieronder en bestel je pakket.

Wissel hier je persoonlijke code in