Energieloket Tiel

Zijn zonnepanelen een goede investering? Moet ik nu echt mijn hele huis isoleren? Heb ik recht op subsidie? Het energieloket geeft je onafhankelijk en persoonlijk advies over energiebesparing en thuis energie opwekken.

Energieloket Tiel is een initiatief van de gemeente werkt samen met Fruitstad Energie.Begin met energie besparen

Gratis energiecoach online of thuis

Je wilt energie en geld besparen. Maar waar begin je eigenlijk? En wat is er bij jou thuis mogelijk? De gratis energiecoach helpt je graag verder.

Vraag gratis aan

Financiering & subsidie

Weten welke subsidies er zijn en of je in aanmerking komt? Bekijk het handige overzicht met de belangrijkste financieringen, zowel landelijk als gemeentelijk!

Meer over financiering

Makkelijk besparen

Je kunt tot wel honderden euro’s per jaar besparen door zelf eenvoudige maatregelen te treffen. Denk aan radiatorfolie of tochtstrips.

Ontdek de maatregelen

Mijn buurt

Op een interactieve kaart zie je komende activiteiten, lokale bedrijven en initiatieven in jouw buurt. Bekijk welke initiatieven er door burgers op het gebied van energieopwekking en opslag gerealiseerd zijn. Wie weet is er een actief energieproject waaraan je kunt deelnemen!

Bekijk de kaart

Bewoners vertellen

“Een jaren ’70 woning is makkelijk om te verduurzamen, want er is nog niks gedaan.”

Boukje Hamersma is energieadviseur en coördinator duurzaamheid bij Energieloket Rivierenland. Zij is net verhuisd naar een jaren ’70 woning in Zaltbommel en staat nu zelf…

lees meer
Lees alle verhalen