Iets voor jou? Nieuwe opleiding ‘Smart Building’ per september 2022 op ROC Rivor

We staan voor een grote opdracht: de energietransitie. En daarvoor  zijn veel vakmensen nodig. Vakmensen die weten te werken met slimme installaties en duurzame bouwmaterialen. Daarom start ROC Rivor per september 2022 de MBO-opleiding (Beroeps Opleidende Leerweg): Smart Building. Interessant voor jou of jouw tiener?

25 november 2021 is de open dag!

MBO-opleiding voor slimme bouwers in spé

Wil je werken in de bouw en wil je ook bijdragen aan een duurzame samenleving en energieverspilling tegengaan? Lijkt het je gaaf om met de nieuwste technieken te werken zodat er uiteindelijk efficiënt warmte uit bijvoorbeeld de lucht gehaald kan worden? Of zorg jij ervoor dat al het opgewekte stroom van zonnepanelen ook écht opgeslagen kan worden in het huis waar jij mee bezig bent? Dan is deze opleiding misschien wel wat voor jou. Tijdens deze opleiding is er extra aandacht voor:

  • Innovatie
  • Duurzaamheid
  • ICT-vaardigheden
  • Projectmatig werken

Bedrijven in de regio

De opleiding heeft contact met bouwers in de regio. Zo kun jij school én werken combineren.

Vragen over de opleiding?

Vragen over de opleiding stuur ROC Rivor gerust een bericht!

Meer informatie over de opleiding Smart Building

 

Blijf op de hoogte

Meld je, net als 12.000 woningeigenaren in de regio Rivierenland, aan voor de nieuwsbrief van het energieloket en blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van energie besparen en opwekken in je gemeente.

Meld je aan
warmtepomp kosten