Renteloze lening voor lagere inkomens

Heb jij een verzamelinkomen tot €45.014 binnen jouw huishouden? Dan kun je een renteloze lening aanvragen voor het verduurzamen van je woning.

Huishoudens met een verzamelinkomen tot € 45.014 per jaar betalen vanaf 1 november geen rente als ze een nieuwe Energiebespaarlening aanvragen bij het Nationaal Warmtefonds. De 0% rente geldt bij goedgekeurde aanvragen dan voor de volledige leenperiode. 

Deze financiering heeft het Rijk in het leven geroepen omdat zo een energiezuinige woning voor iedereen bereikbaar is. Als je in aanmerking komt voor deze renteloze lening, verdiep je dan wel in de voorwaarden van de ‘gewone’ Energiebespaarlening. Deze voorwaarden zijn namelijk ook hier van toepassing.

Je betaalt de lening wel af. Dat doe je door maandelijkse aflossing.

Klik hier voor meer informatie over de renteloze lening. Als je dan naar beneden scrolt, zie je meer informatie onder het kopje Energiebespaarlening met 0% rente. 

Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden van de Energiebespaarlening.

 

 

 

 

Wij houden je op de hoogte.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, financieringen en subsidies, activiteiten en nog veel meer? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan