Persoonlijk advies? Welkom op het energieloket van Maasdriel!

Wil je ook energie besparen, zeker nu de energieprijzen sterk zullen stijgen? Het energieloket helpt.

Onafhankelijk advies, in opdracht van de gemeente

Het energieloket helpt je met alle vragen over het energiezuinig maken van jouw woning. Van kleine vragen zoals ‘hoe kan ik snel en gemakkelijk mijn energierekening verlagen’ tot complexe vragen als ‘wat kan ik doen zodat ik in de toekomst helemaal geen energiekosten meer heb?’ Het energieloket staat voor je klaar.

Persoonlijk gesprek over jouw woning

Energieadviseur Boukje Hamersma ziet het als een geweldig voordeel dat inwoners naast de uitgebreide online informatie, ook advies kunnen krijgen onder het genot van een kopje koffie. ”Ik merk toch dat mensen behoefte hebben aan een persoonlijk informatiegesprek. En dat vind ik erg begrijpelijk: je gaat dan toch wat dieper in op de vragen dan dat je bijvoorbeeld via de e-mail doet. Want vaak roept een antwoord een nieuwe vraag op. Die kun je dan meteen bespreken. Zo kunnen woningeigenaren bijvoorbeeld ook foto’s van hun woning of hun energierekening meenemen naar het loket. Direct inzoomen op de persoonlijke situatie, wel zo goed!”

Kom langs op het energieloket

Blijf niet zitten met je vragen over hoe je jouw woning energiezuiniger en comfortabeler kunt maken. Kom langs, het kan weer! Kijk hier snel hoe je een afspraak kunt maken!

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek over het energiezuiniger maken van jouw woning. Klik hier voor de mogelijkheden.