Energieloket bij Omroep Gelderland én Hart van Nederland

Niet alleen bewoners weten de energieloketten te vinden maar ook de media. Waar we al regelmatig verschijnen in de lokale kranten waren we afgelopen maand twee keer op televisie te zien. En waarom? Omdat energie besparen juist nu erg belangrijk is voor je portemonnee én het milieu.

Op huisbezoek met een energiecoach

Drukte bij energieloket; nu ook huurders aangeschreven’ kopt Omroep Gelderland. En dat klopt. Er loopt op dit moment een actie met energiebespaarpakketten waar ook huurders aan mee kunnen doen.

Omroep Gelderland ging mee op huisbezoek met energiecoach Dieter waar hij bewoner Nico Smits tips geeft om energie te besparen. Kijk de aflevering terug: GLD Nieuws 18 mei 2022 – YouTube-> start bij 4:20 minuut.

Vergeet de kleine maatregelen niet

Hart van Nederland vroeg in de uitzending van 1 juni het energieloket naar de recente ontwikkelingen rondom verduurzamen. Collega Marijke: “Je hoort tegenwoordig heel veel over grote maatregelen als de warmtepomp, maar vergeet vooral ook de kleine maatregelen niet én het effect van gedragsverandering. Hier kun je ook honderden euro’s per jaar mee besparen.”

Wil je ook een onafhankelijke energiecoach op bezoek?

Dat kan. Het energieloket heeft tientallen energiecoaches opgeleid om buurtbewoners te helpen met energie besparen. Vraag een gratis gesprek aan bij jou thuis over energie besparen.

Blijf op de hoogte

Meld je, net als 16.000 woningeigenaren in de regio Rivierenland, aan voor de nieuwsbrief van het energieloket en blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van energie besparen en opwekken in je gemeente.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
energiecoach aanvragen