Project Minder op de meter zoekt deelnemers in Culemborg

 Vrijstad Energie is in opdracht van de Gemeente Culemborg gestart met het project Minder op de meter. Woningeigenaren in Culemborg krijgen een stappenplan op maat over energiebesparende maatregelen in huis. We werken per straat, want samen optrekken met de buren is leuker én kan voordeel opleveren als je gezamenlijk maatregelen neemt of subsidie aanvraagt. Met Minder op de meter werken bewoners toe naar een lagere energierekening en meer wooncomfort. Deelname is vrijblijvend, je betaalt eenmalig € 20,- deelnamekosten. Je bepaalt zelf welke maatregelen je neemt.

Meld je straat aan

De eerste straten die meedoen zijn de Jan van Riebeeckstraat en de Ravelijnstraat (met enkele omliggende straten). De deelnemende bewoners gaan nu in gesprek met een energiecoach voor een scan van hun huis. Daaruit volgt een stappenplan met de maatregelen die het meeste rendement en/of comfort opleveren. Wil je ook meedoen met jouw straat? We zoeken straten waarin minimaal 6 woningen van hetzelfde type willen meedoen, liefst gebouwd vóór 1990. Stuur een mail naar [email protected]. Dan nemen we snel contact met je op.

Je kunt bovenstaande flyer hier downloaden.

Ontvang jij al de nieuwsbrief?

Wil je, net als 12.000 andere woningeigenaren in de regio Rivierenland, de nieuwsbrief van het energieloket ontvangen? Meld je dan nu aan. Schrijf je in en blijf op de hoogte rondom energie opwekken en besparen in je eigen gemeente.

Aanmelden nieuwsbrief!