Neem deel aan de enquête Transitievisie Warmte

Laat je stem horen aan de gemeente over de Transitievisie Warmte door de vragenlijst in te vullen en maak kans op een waardebon.

De rijksoverheid heeft als doel gesteld om in 2050 aardgas vrij te zijn. Dit betekent nogal wat. We moeten op een andere manier koken en onze woning verwarmen. Hoe de gemeente dit gaat doen, staat in de Transitievisie Warmte.

In de Transitievisie Warmte-plan staat op welke manier, in welk tempo en in welke volgorde de buurten en wijken van het aardgas ‘af kunnen’. Het beschrijft dus de mogelijkheid waarop een aardgasvrij Culemborg gerealiseerd kan worden. Dat wil niet zeggen dat het ook op die manier gaat gebeuren. De gemeente wil dit plan samen met jou opstellen. Daarom hebben ze enquête met 17 vragen opgesteld. Deze kun jij beantwoorden zodat de gemeente Culemborg weet hoe jij erover denkt.  De antwoorden worden anoniem verwerkt. Door het invullen van deze enquête maak je kans op een waardebon van € 50,- van de Wereldwinkel. Als je kans wilt maken op die waardebon, vul dan wel op het einde van de enquête je mailadres in.