Gratis webinar: zo maak je je eigen woondossier

21 december

Op 21 december organiseert het energieloket een gratis online webinar over het aanmaken van jouw eigen woondossier. Het invullen van het woondossier levert je namelijk erg veel inzichten op en je krijgt praktische tips over energiezuinig wonen. Specifiek voor jouw woning en jouw situatie.

HOOMdossier = woondossier

Het woondossier van HOOM is een persoonlijk online dossier. Het geeft je inzichten in je eigen mogelijkheden. Je vult hiervoor zelf het woondossier in. Hoe je dit het beste doet, hoor je in het webinar. Als jouw basisdossier goed is, is de kwaliteit van het advies en inzicht ook goed. Het dossier geeft je dan inzicht in wat de maatregelen kosten en wat ze je opleveren. Een meerjarenplan met zowel energiebesparende maatregelen én onderhoudsplannen zijn hierin meegenomen. Erg handig om het er van tijd tot tijd weer eens bij te pakken.

Inzicht en advies in jouw eigen woondossier

Als je het woondossier eenmaal goed hebt ingevuld, kun je veel informatie halen uit dit dossier. We vertellen je ook wat je hier allemaal mee kan doen en wat het jou oplevert.

Meld je aan

Meld je aan laat je in 45 minuten bijpraten over de ins en outs van jouw persoonlijke woondossier.

Klik hier om je aan te melden

 

Informatie

21 december

19:30 uur

Online, lekker thuis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.