Persoonlijk woondossier

Alles in één dossier om van jouw huis een energiezuinig huis te maken.

Het invullen van het woondossier levert je erg veel inzichten en praktische tips op over energiezuinig wonen. Specifiek voor jouw woning en jouw situatie.

In jouw woondossier (HOOMdossier) staan al jouw relevante woning-, energie- en gedragsgegevens. Deze vul je zelf in. Op basis van deze gegevens krijg je een actieplan op maat voor het verduurzamen van jouw huis. Het dossier geeft je dan inzicht in wat de maatregelen kosten en wat ze je opleveren. Een meerjarenplan met zowel energiebesparende maatregelen én onderhoudsplannen zijn hierin meegenomen. Erg handig om het er van tijd tot tijd weer eens bij te pakken.

De gegevens die je in het dossier zet, worden niet gedeeld met andere partijen. Zoals je weet, is Energieloket Rivierenland onafhankelijk, niet commercieel en inspireert je om jouw huis energiezuinig te maken. We hopen dat dit persoonlijk woondossier dat mogelijk maakt en je meer inzicht krijgt in de mogelijkheden die jouw huis heeft.

Na aanmelding krijg je een mail met instructie hoe jij jouw woondossier aanmaakt.

 

 

Vraag jouw persoonlijk woondossier aan

Gratis advies van een energiecoach

Je kunt zelfstandig met jouw dossier aan de slag. Maar je kunt ook hulp inroepen van een energiecoach. Hij of zij kan dan samen met jou dit dossier doorlopen en je nog meer inzicht geven.

Ik wil een gesprek met een energiecoach!