Jouw woondossier (HOOMdossier)

Alles in één dossier, met overzichtelijk stappenplan, om van jouw huis een energiezuinig huis te maken.

Vraag hier je persoonlijk woondossier aan!

Het invullen van het persoonlijk woondossier levert je erg veel inzichten en praktische tips op over energiezuinig wonen. Specifiek voor jouw woning en jouw situatie.

In jouw persoonlijk woondossier (HOOMdossier) staan al jouw relevante woning-, energie- en gedragsgegevens. Deze vul je zelf in. (Let op: dit kunt het woondossier niet via jouw telefoon invullen). Op basis van deze gegevens krijg je een actieplan op maat voor het verduurzamen van jouw huis. Het dossier geeft je dan inzicht in wat de maatregelen kosten en wat ze je opleveren. Een meerjarenplan met zowel energiebesparende maatregelen én onderhoudsplannen zijn hierin meegenomen. Erg handig om het er van tijd tot tijd weer eens bij te pakken.

Wij vinden jouw privacy belangrijk

De gegevens die je in het dossier zet, worden niet gedeeld met andere partijen.

Hoe meer jij invult, hoe beter ons advies

Je kunt ons toegang geven tot jouw gegevens, zodat onze onafhankelijke energiecoaches en energieadviseurs jou van het beste advies kunnen voorzien. Hoe meer gegevens je invult, hoe beter wij jou kunnen adviseren.

Hulp bij invullen van je persoonlijk woondossier

Weet je niet zo goed wat je moet invullen, of weet je niet hoe je die informatie kunt achterhalen? Vraag dan een gesprek aan met een van onze vrijwillige energiecoaches. Zij helpen je graag op weg. Je kunt ons natuurlijk ook even bellen of mailen.

Je kunt het woondossier niet via jouw telefoon invullen, wel via PC of laptop.

Na aanmelding krijg je een mail met instructie hoe jij jouw woondossier aanmaakt.

Aanvraagformulier voor jouw persoonlijk HOOM woondossier

  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Gratis advies van een energiecoach

Je kunt zelfstandig met jouw dossier aan de slag. Maar je kunt ook hulp inroepen van een energiecoach. Hij of zij kan dan samen met jou dit dossier doorlopen en je nog meer inzicht geven.

Ik wil een gesprek met een energiecoach!