Energieloket West Maas en Waal

Zijn zonnepanelen een goede investering? Moet ik nu echt mijn hele huis isoleren? Heb ik recht op subsidie? Hoe vergelijk ik eigenlijk al die offertes? Energieloket West Maas en Waal geeft je onafhankelijk en persoonlijk advies over thuis energie besparen en energie opwekken.

Energieloket West Maas en Waal werkt nauw samen met:

UPDATE: i.v.m het coronavirus is het energieloket tot 1 juni gesloten en vinden er geen activiteiten plaats. Energiecoaches kunnen helaas niet langskomen maar wel telefonisch hulp aanbieden.

Begin met energie besparen

Energiecoach online of thuis

Je wilt energie en geld besparen. Maar waar begin je eigenlijk? En wat is er bij jou thuis mogelijk? De energiecoach helpt je graag verder.

Vraag gratis aan

Doe de subsidiecheck

Met de subsidiecheck zie je meteen welke regelingen er allemaal actief zijn, zowel landelijk als binnen jouw gemeente. Handig!

Doe de check

Makkelijk besparen

Je kunt tot wel honderden euro’s per jaar besparen door zelf eenvoudige maatregelen te treffen. Denk aan radiatorfolie of tochtstrips.

Ontdek de maatregelen

Collectieve inkoopactie

Het Energieloket Rivierenland heeft in samenwerking met de lokale energiecoöperaties een collectieve inkoopactie georganiseerd. Zo kunnen huiseigenaren profiteren van een voordelig aanbod voor zonnepanelen en isolatie tegen een goede kwaliteit.

Ga naar de actie

Agenda

2 juni

Webinar: Winst met kleine maatregelen

19:30 uur

Gewoon thuis

Gewoon thuis volg jij het webinar over hoe jij snel en goedkoop jouw energierekening kan verlagen.

Bekijk alle activiteiten

Bewoners vertellen

Zonnepanelen: had ik het maar eerder gedaan

Vol trots laat Maarten de Groot zijn huis met 20 zonnepanelen zien. De panelen liggen aan de achterkant van zijn huis, uit het zicht en…

lees meer
Lees alle verhalen