Energieloket West Maas en Waal

Zijn zonnepanelen een goede investering? Moet ik nu echt mijn hele huis isoleren? Heb ik recht op subsidie? Het energieloket geeft je onafhankelijk en persoonlijk advies over energiebesparing en thuis energie opwekken.

Energieloket West Maas en Waal is een initiatief van de gemeente West Maas en Waal.

Begin met energie besparen

Vul in: quickscan

Vul in en ontdek binnen twee minuten waar de kansen liggen voor jouw woning. De quickscan laat zien welke maatregelen voor jou zinvol zijn, tegen welke investering en hoeveel het oplevert.

Doe de quickscan

Financiering & subsidie

Weten welke subsidies er zijn en of je in aanmerking komt? Bekijk het handige overzicht met de belangrijkste financieringen, zowel landelijk als gemeentelijk!

Meer over financiering

Makkelijk besparen

Je kunt tot wel honderden euro’s per jaar besparen door zelf eenvoudige maatregelen te treffen. Denk aan radiatorfolie of tochtstrips.

Ontdek de maatregelen

Mijn buurt

Op een interactieve kaart zie je komende activiteiten, lokale bedrijven en initiatieven in jouw buurt. Bekijk welke initiatieven er door burgers op het gebied van energieopwekking en opslag gerealiseerd zijn. Wie weet is er een actief energieproject waaraan je kunt deelnemen!

Bekijk de kaart

Bewoners vertellen

“Verduurzamen, we hebben er een sport van gemaakt.”

“Je hoeft niet meteen heel je huis opnieuw op te bouwen. Verduurzamen kan ook kleinschalig. Iedereen kan verduurzamen. Wij begonnen met het vervangen van de…

lees meer
Lees alle verhalen