Voorwaarden actie VVV Cadeaubon

De voorwaarden van de actie VVV Cadeaubon bij het Woningdossier zijn als volgt: 

  • De actie geldt voor woningeigenaren uit de gemeenten Buren, Zaltbommel, Culemborg, Maasdriel, West Betuwe, Neder-Betuwe, West Maas en Waal en Tiel.
  • Iedere woningeigenaar uit de bovengenoemde gemeenten kan een eigen Woningdossier aanmaken.
  • Per adres kan één Woningdossier worden aangemaakt.
  • Je kunt alleen meedoen met deze actie, als je de Woningscan, onderdeel van het Woningdossier, volledig hebt ingevuld.
  • Voor deelnemers in 2023 worden de prijswinnaars bekend gemaakt voor 8 januari 2024 en krijgen hierover per e-mail bericht. Voor deelnemers in 2024 worden de prijswinnaars bekend gemaakt voor 9 februari 2024. Winnaars ontvangen hierover per e-mail bericht.
  • Bewoners die al een Woningdossier hebben aangemaakt voordat deze actie startte, doen automatisch mee met deze actie. Met terugwerkende kracht wordt ook hier iedere tiende deelnemer die de Woningscan heeft ingevuld, beloond met een VVV Cadeaubon.
  • De eerste actie (in 2023) was geldig tot en met 31 december 2023. De actie is vanaf 1 januari 2024 verlengd tot 1 februari 2024.

Waarom organiseert het energieloket deze actie? 

Wij willen graag de inwoners van de regio Rivierenland laten zien, wat er mogelijk is met hun woning als het gaat om het energiezuinig maken. Veel mensen zijn zich er niet van bewust. Het Woningdossier geeft snel inzicht in de mogelijkheden van de geschikte maatregelen, wat ze kosten, en wat ze je opleveren. Met deze actie hopen we meer mensen te stimuleren om dit gratis Woningdossier aan te maken.

Ik heb een vraag over deze actie

Neem contact op met Energieloket Rivierenland voor al je vragen die gaan over deze actie en over het energiezuinig maken van jouw woning.