VIDEO: opknappen èn isoleren met gratis advies

2022

Toen Peter uit Boven-Leeuwen zijn ruim honderd jaar oude huis wilde bekleden met hout besloot hij ook meteen te isoleren. Maar kan dat wel? Twee rechterhanden heeft hij wel, maar kennis van verduurzamen niet…

Via het lokale weekblad las hij over het energieloket van gemeente West Maas en Waal. Hij nam contact op, een energieadviseur kwam bij hem langs en gaf advies. Inmiddels zijn de buitenmuren geïsoleerd, wonen Peter en zijn gezin een stuk comfortabeler en besparen ze enorm veel gas.

Toen ik bezig was met het opknappen van de schuur en de muren met hout bekleed waren, vond ik dat zo mooi dat ik ook muren van de woning met hout wilde bekleden”, vertelt Peter enthousiast.

“En als ik dat dan toch ga aanpakken, wil ik ook direct de buitenmuren van de oude woning isoleren. Twee vliegen in één klap! Maar kan dat wel, is dat handig en hoe moet dat dan? De adviezen over het isoleren van buitenmuren die ik hoorde en las, spraken elkaar enorm tegen. Het uitvoeren van de klus kan ik wel, maar ik ben geen energiedeskundige.”

Bron: www.onsklimaatjouwinvloed.nl

Volg het energieloket

We blijven bewoners volgen in hun verduurzamingsproces. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg het energieloket op Facebook om op de hoogte te blijven van haar en het energie besparen met kleine, simpele maatregelen. Al meer dan 12.000 woningeigenaren in de regio gingen je voor.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
gratis pakket energie