Nationaal Isolatie Programma (NIP)

NIP-Subsidie: extra subsidie voor isolatiemaatregelen

De NIP-subsidie is er voor woningeigenaren met een energielabel D, E, F of G. Als er geen officieel aantoonbaar energielabel aanwezig is, kan de woningeigenaar meedoen als de woning minimaal 2 slecht geïsoleerde bouwdelen heeft.

De NIP subsidie kan gebruikt worden voor het laten uitvoeren van isolatieklussen, maar is ook beschikbaar voor als zelf aan de slag wilt gaan.

Beschikbaarheid

De NIP-subsidie is nu beschikbaar voor de volgende gemeenten in onze regio:

Vanaf 1 maart 2024 is de NIP subsidie beschikbaar voor de gemeente Neder-Betuwe. Klik hier als je in de gemeente Neder-Betuwe woont en meer informatie wilt over de NIP-subsidie.

De NIP-subsidie is binnenkort beschikbaar voor de volgende gemeenten in onze regio:

Als je in de gemeenten West Betuwe, Tiel, Buren, Maasdriel en West Maas en Waal woont, is deze subsidie nog niet beschikbaar. Meld je aan voor de nieuwsbrief en hoor als eerste als de subsidie van start gaat!  Als je op de hoogte gehouden wilt worden wanneer de subsidie geldt voor jouw gemeente, is het belangrijk dat je de juiste gemeente hebt gekozen. Ben je er niet zeker van? Klik dan eerst links bovenaan op ‘wijzig gemeente’ onder het logo en kies de juiste gemeente. Daarna meld je je aan voor de nieuwsbrief.