Uitvoering: welk bedrijf kies je?

Zoek je een bedrijf voor advies en/ of uitvoering?

Hieronder vind je de belangrijkste criteria voor bedrijven die hun werk goed uitvoeren.

We raden aan om met een gecertificeerd bedrijf in zee te gaan. Die bedrijven worden namelijk gecontroleerd op kwaliteit en geven garantie op hun werk. Goede bedrijven kun je vaak vinden via de bedrijvenzoeker van de branchevereniging. Veelal kun je je postcode invoeren en krijg je automatisch bedrijven in de regio. Hieronder staan voor de veelvoorkomende maatregelen de bijbehorende brancheverenigingen.  Zo kun je zoeken naar een voor jou geschikte leverancier.

Hulp bij het maken en beoordelen van offertes en vinden van een geschikt bedrijf? Ga dan naar de WoonWijzerWinkel. 

Wil je meer geholpen worden? Dan biedt de WoonWijzerWinkel Rivierenland in Tiel uitkomst. De WoonWijzerWinkel heeft bedrijven aan zich verbonden die kwalitatief goed werk leveren en voldoen aan de branche-eisen. Ze helpen je met het uitzoeken van een voor jou geschikt bedrijf, offerte-aanvragen en het beoordelen van de offerte.

  • Teisterbantlaan 1A, Tiel.
  • Open iedere vrijdagmiddag van 13:00 – 17:00 uur
  • Of bel 0344- 747 000.

 

Lijst met brancheverenigingen voor bedrijven per verduurzamingsmaatregel:

Kies een adviseur met een BRL9500-02-certificaat.

  • Architecten

Kies voor certificering: InstallQ Watervoerende Warmteafgiftesystemen

Kun je met de hierboven genoemde links je bedrijf niet vinden, dan kun je ook proberen met de landelijke bedrijvenzoeker van Verbeterjehuis.nl. Let op: hier staan alle bedrijven vermeld die ingeschreven staan in de Kamer van Koophandel, gecertificeerd of niet.