Gratis Webinar: Verlaag je energierekening met kleine maatregelen

26 november

Op 26 november organiseert het energieloket een gratis online webinar over kleine maatregelen. Speciaal voor de woningeigenaren uit de regio Rivierenland. Hoe kun je snel, goedkoop en makkelijk je energierekening verlagen zonder dat daar twee rechter handen of een hoop geld voor nodig is? We vertellen het je graag!

Minder betalen voor energie

We lopen in een klein uurtje de verschillende mogelijkheden door om snel en gemakkelijk energie te kunnen besparen. Het is voor iedereen interessant, of je nu een ervaren klusser bent of juist niet. Een lage energierekening en een hoger comfort is voor iedereen te realiseren.

Advies voor een lagere energierekening

Iedereen heeft wel eens gehoord dat je de kieren moet dichten en dat je eigenlijk een waterbesparende douchekop zou moeten hebben etc. Maar welke moet je dan hebben? En is radiatorfolie nu wel zo zinvol? Wij bespreken dit soort maatregelen tijdens het webinar. Het zijn maatregelen die niet veel kosten en relatief gemakkelijk aan te brengen zijn. We vertellen wat ze je opleveren en waar je op moet letten als je ze aanschaft of aanbrengt. We zullen je ook vertellen welke maatregelen je beter kunt uitbesteden aan een vakmens.

Alle deelnemers ontvangen een voucher t.w.v. €50,- die ze direct kunnen besteden aan energiebesparende producten als een energiemeter, ledverlichting of tochtstrips.

Meld je nu aan!

Informatie

26 november

19:30 uur

Online, lekker thuis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.