Energiecafé Ophemert

9 maart

Welk voordeel is er voor u te halen?

Energieprijzen stijgen fors en op termijn verdwijnt het aardgas als bron voor warmtevoorziening in Nederland. Dat vraagt om een andere en duurzame manier van omgaan met energie. Dat klinkt ingewikkeld, maar er is nu al veel voordeel te behalen. Kom naar het Energiecafé en laat u informeren én inspireren.

Veel inwoners hebben vragen over energiebesparing: Is het verstandig om al iets aan mijn huis te doen? Vervang ik mijn oude cv-ketel voor een duurzaam alternatief? Hoe kan ik direct geld besparen? En zijn er voor mij subsidies en financieringsregelingen? Allemaal begrijpelijke vragen die tijdens het Energiecafé aan bod komen.

Collectieve Inkoopactie

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van zonnepanelen of isolerende maatregelen? Dan loont het om u zich aan te melden voor de collectieve inkoopactie, voor inwoners van  de gemeente West Betuwe. We vertellen u er deze avond graag meer over.

Voordeel door samen te werken

U staat er niet alleen voor. Door samen te werken is veel te realiseren. Ook daar gaan we tijdens de bijeenkomst op in. Het gaat immers om de toekomst van onze (klein)kinderen. Samen zorgen we voor een gezonde en duurzame woonomgeving. Voor nu en later.

U bent van harte uitgenodigd!

Of u nu een vrijstaand huis heeft of een appartement, een oude woning, monumentaal pand of nieuwbouwwoning, een klein of groot budget; tijdens het Energiecafé schetsen wij mogelijkheden en is er ruimte voor vragen en advies.

Datum en locatie
Maandag 9 maart,  Huis Op Hemert .

Tijdstip
Inloop 19.00 uur.
Start programma 19.15
Einde programma 21.30 uur

Aanmelden

De avond is gratis. Het is wel belangrijk dat u zich aanmeldt.

Kunt u deze keer niet aanwezig zijn, maar wilt u op de hoogte blijven van volgende bijeenkomsten? Dit is mogelijk door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Informatie

9 maart

19.15

Huis Op Hemert

https://www.energieloketrivierenland.nl

Energiecafé Ophemert