Hoe kies ik een goede aanbieder?

Wij helpen je kritische vragen te stellen

Je weet wat je wilt doen met je huis. En waarschijnlijk heb je al een aantal offertes opgevraagd. Als je al een aantal offertes hebt aangevraagd, kun je een aanbieder gaan kiezen die bij jou het werk doet. Maar hoe weet je dat je geen appels met peren vergelijkt? Waarom is de ene aanbieder veel goedkoper dan de andere? Heb je misschien iets over het hoofd gezien? 

Vraag de handige checklist aan

Vraag dan de checklist voor het vergelijke van de offertes direct aan. Een handige lijst met punten die je naast je offertes kunt houden. Je kunt dan heel specifiek nog verduidelijking vragen bij de leveranciers. Vraag snel de checklist aan. Dat doe je door het formulier aan de rechterkant van deze pagina in te vullen.

Of neem even contact met ons op

Kom je er helemaal niet uit? Loop dan even binnen bij het energieloket bij jou in de buurt of neem even contact op. We helpen je graag verder.

 

Checklist offerte vergelijken

Samen je offerte doornemen

Je bent er bijna! Je hebt je verdiept in de voor- en nadelen van alle maatregelen om energie te besparen en op te wekken. Je hebt besloten wat je laat doen en een aantal offertes aangevraagd. Nu wil je met een kenner even goed naar de offertes kijken om een goede keuze te kunnen maken.

Ik wil contact met een energieadviseur!