Energiebespaarmeter

Een handig overzicht vol met tips om snel en goedkoop te besparen. Wist je bijvoorbeeld dat je alleen al met het sluiten van je tussendeuren zo’n € 200,- per jaar kan besparen?

Er zijn talloze manieren om op een snelle manier, goedkope maatregelen te treffen die ervoor zorgen dat je geld en energie bespaart. Is het nog niet het moment voor het installeren van een warmtepomp of zonneboiler, dan kun je altijd alvast aan de slag met deze energiebespaarmeter. 

De energiebespaarmeter bestaat uit 2 delen. Tips om met kleine maatregelen energiebesparing te realiseren, maar ook een deel dat met ons gedrag te maken heeft. Trek jij altijd de tussendeur achter je dicht? Trek je eerst een trui aan of zet je direct de thermostaat hoger? Neem de energiebespaarmeter ook door met je kinderen, zodat iedereen zich bewust wordt van zijn of haar gedrag. Hang het op aan de binnenkant van een keukenkastje of geef het door aan buren en vrienden.

Vraag de energiebespaarmeter gratis aan

Ik wil advies van een energiecoach

Wil je dat er een energiecoach bij je thuis komt om eens samen te kijken naar de kleine maatregelen die jij zou kunnen nemen? Dat kan!

Ik wil contact met een energiecoach!