Webinar 30 juni: kleine energiebesparende maatregelen

Hoe verlaag je je energierekening?

30 juni | 19.30 – 20.15 | Thuis

Meld je nu aan!

 

We lopen in een klein uurtje de verschillende mogelijkheden door om snel en makkelijk energie te kunnen besparen. Het is voor iedereen interessant of je nu een ervaren klusser bent of volledig onervaren. Een lagere energierekening en hoger comfort. Mooi meegenomen met simpele maatregelen. 

Wat kun je verwachten?

Iedereen heeft wel eens gehoord dat je de kieren moet dichten, je eigenlijk een waterbesparende douchekop zou moeten hebben. Maar is radiatorfolie voor mij wel zinvol? En zo’n deurdranger, bespaar je daar wel echt wat mee? Wij laten deze mogelijkheden allemaal kort de revue passeren. Leggen uit wat het is of hoe het werkt, maar ook waar je op moet letten als je er zelf mee aan de slag gaat en hoe je weet of deze maatregel wel zinvol is voor jouw situatie.

Wat kan ik besparen?

Wat mensen kunnen besparen,  hangt uiteraard altijd af van het huis waar je woont, je gezinssamenstelling en hoe energiezuinig je gedrag is. Maar voor iedereen zitten er wel tips bij die je geld kunnen besparen en waarmee je een steentje bijdraagt aan een beter milieu.

Wie geeft het webinar?

Het webinar wordt gegeven door Boukje Pennings, energie-adviseur en coördinator van het energieloket in Zaltbommel.

 

Meld je nu aan!

 

Boukje – Coördinator Energieloket Zaltbommel/Maasdriel

“Lekker met de laptop en een kop koffie op de bank ideeën op doen voor een lagere energierekening en een hoger comfort.”

 

 

Marijke – CommuMarijkenicatie Energieloket Rivierenland

“Je kunt met kleine maatregel al grote winst behalen.”