Vouchervoorwaarden

De vouchers verstrekken wij aan woningeigenaren die aan bepaalde voorwaarden voldoen. De voorwaarden staan hieronder vermeld. Bekijk ze goed door zodat je weet of je wel of geen recht op de voucher hebt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een voucher

OP=OP!

De financiering van deze vouchers is verstrekt door het Rijk. Daarom gelden – voor de verstrekking van de vouchers –  de volgende voorwaarden en is het noodzakelijk dat wij jouw adresgegevens ter controle en verantwoording delen met de gemeente en de WoonWijzerWinkel. 

Je krijgt een vouchercode toegestuurd als je:

Voorwaarden:

 • De actie geldt voor woningeigenaren uit de gemeenten Buren, Zaltbommel, Maasdriel, West Maas en Waal, West Betuwe, Tiel en Culemborg.
 • De voucheractie loopt tot 15 december in de gemeenten Zaltbommel, Maasdriel, West Maas en Waal, West Betuwe, Tiel en Culemborg. In de gemeente Buren loopt deze voucheractie tot 20 december 2020.
 • De voucher kan verzilverd worden vóór 31 december 2020.
 • Je kunt maar eenmaal per woning/adres een voucher inwisselen ook al krijg je meerdere keren een code toegestuurd.
 • Indien je voor een lager bedrag dan €50,- aan producten bestelt kun je de voucher hiervoor inzetten. Het restbedrag komt dan te vervallen. Het resterende voucherbedrag kun je niet op een later tijdstip alsnog gebruiken.
 • Vouchers worden uitgegeven aan woningeigenaren die aan bepaalde activiteiten of acties meedoen waarbij vermeld staat dat er een voucher wordt uitgegeven.
 • De voucher vertegenwoordigt een bedrag van €50,- en kan alleen worden besteed bij de online webshop van de WoonWijzerWinkel.
 • De verzendkosten van €3,50 zijn voor je eigen rekening.
 • De WoonWijzerWinkel rekent geen verzendkosten voor een bestelling als de waarde van de producten meer dan €50,- is.
 • De door jou bestelde artikelen kunnen niet geruild worden voor geld.
 • De actie loopt van 1 september tot 31 december 2020 of eindigt eerder als de subsidiegelden op zijn. Het kan dus zijn dat je een code hebt ontvangen maar dat deze niet meer in te wisselen is.
 • Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en wordt het door jou overgemaakte geld teruggestort.

Ik heb recht op een voucher. Wanneer krijg ik die?

Je krijgt binnen een week van ons een code in je mailbox als je recht hebt op een voucher. Vervolgens sturen wij jouw gegevens door naar de WoonWijzerWinkel. Deze gegevens gebruikt de WoonWijzerWinkel alleen om te verifiëren of er aan de voorwaarden is voldaan. Zo kunnen we voorkomen dat er onterecht gebruik wordt gemaakt van overheidsgelden.

Waarom krijg ik deze voucher aangeboden?

Omdat heel Nederland voor een enorme klus staat: de energietransitie. We zullen andere energiebronnen moeten gaan gebruiken om de wereld goed te kunnen overdragen aan onze kinderen en kleinkinderen. Ook inwoners van de regio Rivierenland kunnen daar een bijdrage aan leveren door bijvoorbeeld hun eigen woning energiezuinig te maken. Meestal is het zetten van de eerste stap lastig. En daarom krijgen de huiseigenaren uit de gemeenten Buren, Tiel, Maasdriel, Zaltbommel, Culemborg, West Betuwe en West Maas en Waal, die aan de hiervoor bestemde activiteiten en acties hebben deelgenomen, een voucher ter waarde van €50,- die ze kunnen gebruiken voor energiebesparende maatregelen.

Ik heb een vraag over de voucher

Neem contact op met Energieloket Rivierenland voor al je vragen m.b.t. de voucher.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Regelmatig versturen wij nieuws over energiebesparing en verduurzaming in jouw gemeente. Meld je aan en blijf op de hoogte!
Door je aan te melden voor de nieuwsbrief krijg je recht op een voucher.

Meld je aan