Vouchervoorwaarden

De vouchers verstrekken wij aan woningeigenaren die aan bepaalde voorwaarden voldoen. De voorwaarden staan hieronder vermeld. Bekijk ze goed door zodat je weet of je wel of geen recht op de voucher hebt.

OP=OP!

De financiering van deze vouchers is verstrekt door het Rijk. Daarom gelden – voor de verstrekking van de vouchers –  de volgende voorwaarden en is het noodzakelijk dat wij jouw adresgegevens ter controle en verantwoording delen met de gemeente en de WoonWijzerWinkel. 

Je krijgt een vouchercode toegestuurd als je:

Voorwaarden:

  • De actie geldt voor woningeigenaren uit de gemeenten Buren, Zaltbommel, Maasdriel, West Maas en Waal, West Betuwe, Tiel en Culemborg.
  • Iedere deelnemer kan één maal gebruik maken van de voucher. Het is mogelijk dat een woningeigenaar de voucher diverse malen krijgt aangeboden. Ook dan geldt dat de woningeigenaar slechts één maal gebruik kan maken van deze actie.
  • Vouchers worden uitgegeven aan woningeigenaren die aan bepaalde activiteiten meedoen. Maar let op: per adres kan er maar één maal een voucher worden uitgegeven, ongeacht het aantal activiteiten waaraan een woningeigenaar heeft meegedaan.
  • De voucher vertegenwoordigt een bedrag van € 50,- en kan worden besteed bij de online webshop van de WoonWijzerWinkel.
  • Het bedrag is een korting op de bestelling bij de WoonWijzerWinkel. De verzendkosten komen wel voor jouw rekening. Deze bedragen € 3,50.
  • De WoonWijzerWinkel rekent geen verzendkosten voor een bestelling als de waarde van de producten meer dan €50,- is.
  • De door jou bestelde artikelen kunnen niet geruild worden voor geld.
  • De actie loopt van 1 mei tot en met 31 december 2020 of eindigt eerder als de vouchercodes op zijn.
  • Wanneer de code onrechtmatig wordt gebruikt, wordt de bestelling geannuleerd en wordt het door jou overgemaakte geld teruggestort.

Waarom krijg ik deze voucher aangeboden?

Omdat  heel Nederland voor een enorme klus staat: de energietransitie. We zullen andere energiebronnen moeten gaan gebruiken om de wereld goed te kunnen overdragen aan onze kinderen en kleinkinderen. Ook inwoners van de regio Rivierenland kunnen daar een bijdrage aan leveren door bijvoorbeeld hun eigen woning energiezuinig te maken. Meestal is het zetten van de eerste stap lastig. En daarom krijgen de huiseigenaren uit de gemeenten Buren, Tiel, Maasdriel, Zaltbommel, Culemborg, West Betuwe en West Maas en Waal, die aan de hiervoor bestemde activiteiten hebben deelgenomen, een voucher ter waarde van €50,- die ze kunnen gebruiken voor energiebesparende maatregelen.

Ik heb deelgenomen aan een activiteit en nu heb ik recht op een voucher, wanneer krijg ik die?

Je krijgt binnen een week van ons een code in je mailbox als je hebt deelgenomen aan een activiteit waarmee je een voucher kunt krijgen. Vervolgens sturen wij jouw gegevens door naar de WoonWijzerWinkel. Deze gegevens gebruikt de WoonWijzerWinkel alleen om te verifiëren of er aan de voorwaarden is voldaan. Zo kunnen we voorkomen dat er onterecht gebruik wordt gemaakt van overheidsgelden.

Ik heb een vraag over de voucher

Neem contact op met Energieloket Rivierenland voor al je vragen m.b.t. de voucher.

 

Ik wil me graag aanmelden voor een van de activiteiten waar ik een voucher bij krijg. Let op: niet bij elke activiteit heb je recht op een voucher. Als je recht hebt op een voucher staat het beschreven in de activiteit.

Bekijk de activiteiten

Stel je vraag