Vacature: medewerker energieloket (32u)

Bedrijfsprofiel Energie Samen Rivierenland

Energie Samen Rivierenland heeft als doel om een duurzaam en betaalbaar energiesysteem op te bouwen in Rivierenland. De lokale energiecoöperaties en daarmee indirect de burgers zijn eigenaar van dit snel groeiende bedrijf. Energiebesparing, ontwikkelen van duurzame opwek, duurzame mobiliteit en het verbinden van vraag en aanbod van duurzame energie vormen de activiteiten van Energie Samen Rivierenland. Zij doet dat in nauwe samenwerking met gemeenten, onderwijs en bedrijfsleven.

We zijn een snelgroeiend duurzaam energiediensten bedrijf met een gezellig team, veel ontwikkel mogelijkheden, afwisselende taken en ideeën worden gestimuleerd. De cultuur wordt door collega’s omschreven als: enthousiast, heel open, informeel en weinig hiërarchie. Deze cultuur maakt het mogelijk dat je als starter direct veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. 

Voor ons bedrijf zoeken we een

MEDEWERKER ENERGIELOKET

Functie-eisen

Jij bent een dienstverlenende, accurate en zelf startende Medewerker Energieloket. Voor jou geldt ook:

 • jij fungeert als spin-in-‘t-web binnen het team en hebt goede organisatorische vaardigheden;
 • jij bent een kei in procesmatig werken;
 • jij bent op een vriendelijke manier assertief en pro-actief;
 • jij voelt je als een vis in het water als eerste aanspreekpunt voor inwoners en kunt de inwonersvraag helder krijgen, zodat jij weet wie de inwoner kan helpen;
 • jij haalt voldoening uit een soepel lopende administratie en bent daar ook goed in;
 • jij hebt (ruime) ervaring met Office en CRM;
 • jij hebt affiniteit met duurzaamheid of bent bereid je daarin te verdiepen;
 • jij werkt het liefst 4 dagen per week (32 uur);
 • jij hebt hbo werk/denkniveau en tussen de 0-2 jaar werkervaring, óf MBO 4 niveau met ruime ervaring;
 • jij woont in de regio Rivierenland.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je komt tegelijk met een collega binnen. Samen zetten jullie de koffie aan en maken even een praatje. Je checkt je binnengekomen mail en agenda. Je ziet al meteen dat er een paar inwonersvragen zijn binnengekomen waar je mee aan de slag moet. Je belt de betreffende inwoner eerst maar eens zelf op om goed door te vragen wat hun specifieke vraag is. Een paar vragen kun je al zelf beantwoorden, dus dat is mooi! Voor de andere vragen ga je op zoek naar de energieadviseur die daar het beste in kan ondersteunen en adviseren.

Je collega van communicatie loopt binnen en vraagt je hulp bij de organisatie van een webinar en een energiecafé. Hier kun je je energie goed in kwijt.

’s Middags ga je aan de slag met het CRM systeem. Je ziet dat een collega een aantal acties heeft open staan. Je neemt contact op om na te gaan hoe het met deze acties is gesteld. Kun je misschien ergens bij helpen?

Die middag heb je verder ingeruimd om een maandelijkse rapportage uit te draaien. Het valt je op dat er de afgelopen tijd relatief veel meer aanvragen door inwoners zijn binnengekomen. Zijn er aanvullende acties nodig vanuit marketing? Ook zie je een aantal andere zaken die voor je leidinggevende belangrijk zijn om te weten en bespreekt dit. Het was een hectische dag, wat is het weer voorbij gevlogen!

 

Wat krijg je ervoor terug?

Een baan bij een van de leukste bedrijven in Rivierenland. Gelukkig is dat niet het enige, als medewerker Energieloket mag je ook rekenen op:

 • Salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring) ligt tussen min. € € 2.015,71 tot max. € 2.494,18,-;
 • een arbeidsvoorwaardenpakket op maat;
 • dynamische omgeving met enthousiaste collega’s en korte lijnen.

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact op met de Teamcoördinator Samantha Wulterkens voor inhoudelijke informatie (06-28655729, [email protected]).

 

Solliciteren?

Mail je reactie met motivatie en cv graag uiterlijk 5 juli 2020 naar onze personeelsadviseur Astrid Schipper ([email protected] )

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 8 of donderdag 9 juli 2020.

Adres: Rijksstraatweg 19, 4191 SC, te Geldermalsen (De Knop).