Online energiecafé Tiel: veel informatie en tips over energiezuinig wonen voor woningeigenaren

Het online energiecafé voor woningeigenaren in Tiel werd op 23 november goed bezocht. Kon je er niet bij zijn? Meld je dan aan voor de online energiecafés van 14 december of 11 januari!

Energieloket Tiel organiseert deze online uitzendingen over energiezuinig wonen. Het energiecafé staat bol van nuttige informatie en filmpjes. Energieadviseurs Dieter Kwint en George Pancras bespreken de mogelijkheden voor energie besparen en opwekken: welke maatregelen kun je nemen, zijn er subsidies, hoe pak je het aan? De bewoners krijgen ook uitleg over de inkoopacties zonnepanelen en isolatie die het energieloket aanbiedt.

Hoe maakte de familie Kluen uit Tiel haar woning energiezuinig?

In een filmpje zagen we hoe Bram Kleun uit Tiel zijn woning energiezuinig heeft gemaakt. Bram Kluen: “Mijn bank ontzorgde mij bij het nemen van energiebesparende maatregelen. En dit leverde mij ook nog eens een mooie lagere hypotheekrente op!” Bram liet zijn muur en vloer isoleren en schafte zonnepanelen aan. Zijn energierekening is flink omlaag gegaan. En door de isolatiemaatregelen voelt zijn woning veel comfortabeler aan.

Energieadviseur Dieter Kwint gaf de woningeigenaren als tip mee: “Blijf niet zitten met je vragen en zoek meteen contact met Energieloket Tiel.”

Nieuwe online energiecafés: 14 december of 11 januari!

Op 14 december en op 11 januari zijn er nóg twee online energiecafés speciaal voor woningeigenaren in Tiel.

Aanmelden kan hieronder:
Ik meld mij aan voor het online energiecafé van 14 december of 11 januari!

Afspraak maken?

Wil je wel een lagere energierekening, maar kun je niet deelnemen aan het energiecafé? Neem contact op met het energieloket voor gratis, onafhankelijk en persoonlijk advies.

Kijk op www.EnergieloketTiel.nl/contact voor de mogelijkheden die bij jou passen.

De uitzending gemist? Hier kun je het  online energiecafé terugkijken.