Meld je aan en win kaarten voor de VT wonen&design beurs

Woon je in een van de gemeenten in Rivierenland en wil jij kaarten winnen voor dé woonbeurs van Nederland? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en maak kans op 2 gratis kaarten!

Meld je hier aan!

Op de VT wonen&design beurs vind je trends, innovaties en inspiratie voor het inrichten van je woning. Ook duurzaamheid is daarbij een belangrijk thema.
Sinds dit jaar is de beurs Huis & Energie onderdeel van de VT wonen&design beurs. Hiermee ontstaat de meest complete woonbeurs van Nederland waar je niet alleen oplossingen vind voor de inrichting van je woonkamer, badkamer of slaapkamer, maar ook 100 extra bedrijven met duurzame woonoplossingen, van isoleren tot duurzaam verwarmen en energie besparen.

Duurzaam Droomhuis

In het district Huis & Energie staat ook een echt huis waar je oplossingen kunt zien voor de verschillende ruimtes in huis als het gaat om isolatie en duurzame verwarming. In dit Duurzaam Droomhuis van Milieu Centraal vind je producten, inspiratie en onafhankelijk advies van experts voor het realiseren van jouw duurzame huis.

Win kaarten

Energieloket helpt je graag bij het realiseren van jouw duurzame woning. En wat is er mooier om oplossingen in het echt te zien op de beurs en inspiratie op te doen?

Door je in te schrijven voor de nieuwbrief van Energieloket Rivierenland maak je kans op 2 gratis kaarten voor deze beurs, die van 3 t/m 8 oktober plaatsvindt in Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Wacht niet te lang want de actie loopt tot en met 29 september. Schrijf je in via het groene formulier op deze pagina.

Niet gewonnen maar wel naar de beurs? Via Milieu centraal kun je met 10 euro korting een ticket bestellen.

Actievoorwaarden

Wie kan deelnemen?
Deelnemer woont in een van de 8 gemeenten in het werkgebied van Energieloket Rivierenland: Maasdriel, Zaltbommel, West Betuwe, Tiel, Buren, Culemborg, Neder-Betuwe, West Maas en Waal. Maximaal 1 deelname per adres. Deelname is gratis.
De prijs
Door in te schrijven voor de nieuwsbrief maakt de deelnemer kans op 2 kaarten voor de beurs VT wonen&design ter waarde van in totaal 39,- euro. We verloten 10 keer 2 kaarten. De loting vindt plaats met behulp van een onafhankelijke online tool.
Actieperiode
De actieperiode loopt van 25 t/m 29 september. Winnaars worden uiterlijk 2 oktober op de hoogte gesteld. Zij ontvangen per e-mail een code voor gratis toegang op een dag naar keuze. De beurs is te bezoeken van 3 t/m 8 oktober.
Gegevens en privacy
Energieloket gaat zorgvuldig om met de door deelnemer verstrekte gegevens die alleen worden gebruikt voor deelname aan de actie en voor het toesturen van onze nieuwsbrief, zie onze privacyverklaring.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang onafhankelijke informatie over energiezuinig wonen. Denk aan tips, informatie over maatregelen, subsidies, et cetera.

  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.