Yes! Energieloket Neder-Betuwe is open.

Ook de gemeente Neder-Betuwe heeft vanaf nu een eigen energieloket. Dat is goed nieuws! Want daar kun je daar elke vrijdagochtend terecht als je jouw huis energiezuinig(er) wilt maken. Het energieloket geeft persoonlijk en onafhankelijk advies over de beste maatregelen in jouw situatie. Ook geven we tips over het aanvragen en beoordelen van offertes, subsidie en financiering. Het energieloket is gevestigd in het gemeentehuis van Opheusden. 

Waarvoor kan ik terecht bij het energieloket

Met wat voor vragen kun je terecht bij het energieloket? Met heel veel vragen over het energiezuinig maken van jouw woning.  We geven je een aantal voorbeelden:

Ook de Gelderlander besteedt aandacht aan het nieuwe loket. Lees hier het artikel: Een besparingsstekker of warmtepomp: Neder-Betuwe wil met een energieloket duurzaamheid bevorderen.

Corona en het energieloket

Helaas is het nu even niet mogelijk om fysiek langs te komen tijdens het inloopspreekuur elke vrijdagochtend i.v.m. corona. Wel kun je een telefonische afspraak laten inplannen met onze energieadviseur. Een afspraak inplannen kan via 0345- 50 40 12 of [email protected].

Neem nu contact op met Energieloket Neder-Betuwe