Blije winnaars zonnepaneelactie

Woningeigenaren van de gemeente Maasdriel maakten begin dit jaar kans op gratis zonnepanelen. Iedereen die voor 1 maart een offerte voor zonnepanelen aanvroeg via de collectieve inkoopactie van Energieloket Maasdriel kon een set panelen winnen. Wethouder Erik van Hoften overhandigde op vrijdag 26 maart de prijs  aan de familie Bok uit Hedel. 

Henk Bok en zijn vrouw zijn erg blij met de prijs: ”We wonen hier al 42 jaar. Je kunt wel nagaan dat dit niet het gemakkelijkste huis is om energiezuinig te maken. Maar als we konden – bijvoorbeeld met een aanbouw of een nieuwe pui – hebben we hier wel zoveel mogelijk aan gedaan. En zonnepanelen horen daar dan natuurlijk ook bij.”

Familie Bok vroeg een offerte op bij de collectieve inkoopactie van Energieloket Maasdriel: “Prima offerte, duidelijke uitleg wat ons betreft. En als dan blijkt dat we ook nog gewonnen hebben, is dat helemaal mooi!”

Gemeente Maasdriel helpt

Wethouder Erik van Hoften is niet alleen blij met deze actie, maar ook met alle huiseigenaren, zoals de familie Bok: “Deze mensen zetten al de eerste stap. Het is namelijk belangrijk dat huiseigenaren aan de slag gaan met het verduurzamen van de eigen woning. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Samen werken we aan een duurzaam Maasdriel.”

Denk je ook aan zonnepanelen? Je kunt nog mee profiteren!
Energieloket Maasdriel biedt nog steeds een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen aan.  Kijk voor meer informatie hierover op  www.energieloketmaasdriel.nl/zon. Maar ook voor alle andere vragen over energiebesparing in je woning kun je terecht bij het energieloket.