Energieloket Rivierenland

Zijn zonnepanelen een goede investering? Moet ik nu echt mijn hele huis isoleren? Heb ik recht op subsidie? Hoe vergelijk ik eigenlijk al die offertes? Het Energieloket Buren geeft je onafhankelijk en persoonlijk advies over thuis energie besparen en energie opwekken.

UPDATE: i.v.m het coronavirus is het energieloket tot 1 juni gesloten en vinden er geen activiteiten plaats. Energiecoaches kunnen helaas niet langskomen maar kunnen je wel telefonisch persoonlijk advies geven. 

Begin met energiebesparing

Gratis energiecoach online of thuis

Je wilt energie en geld besparen. Maar waar begin je eigenlijk? En wat is er bij jou thuis mogelijk? De energiecoach helpt je graag verder. Samen kijken jullie wat de mogelijkheden bij jou thuis zijn en kun je gemakkelijker de eerste stappen zetten.

Vraag gratis aan

Doe de subsidiecheck

Handig! Check direct welke subsidies er landelijk en binnen jouw gemeente zijn.

Doe de check

Makkelijk en goedkoop besparen

Bespaar tot honderden euro’s per jaar door zelf eenvoudige maatregelen te treffen.

Bekijk de maatregelen

Doe mee met de inkoopactie

Het Energieloket Rivierenland heeft in samenwerking met de lokale energiecoöperaties een collectieve inkoopactie samengesteld. Zo kunnen huiseigenaren van de regio Rivierenland profiteren van een goed aanbod voor zonnepanelen en isolatie.

Lees meer

Bewoners vertellen

“Verduurzamen, we hebben er een sport van gemaakt.”

“Je hoeft niet meteen heel je huis opnieuw op te bouwen. Verduurzamen kan ook kleinschalig. Iedereen kan verduurzamen. Wij begonnen met het vervangen van de…

lees meer
Lees alle verhalen