Wie zijn de genoemde bedrijven?

De bedrijven die wij op onze website noemen zijn bedoeld om je suggesties te doen als je naar een bedrijf zoekt die jou kan helpen met het verduurzamen van jouw woning. De bedrijven die wij op onze website hebben staan, zijn met name bedrijven uit onze regio. Dit om de lokale economie te stimuleren en om op transportenergie te besparen. De vermelde informatie over de bedrijven is door de bedrijven zelf verstrekt. Het energieloket adviseert je om zelf onderzoek te doen en verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Energieloket Rivierenland is niet verantwoordelijk voor de uitvoering van deze bedrijven. Het is erg druk in de sector, dus houd rekening met langere wachttijden. 

Checklist offerte beoordelen en vergelijken

Wil je offertes aanvragen? Het energieloket heeft een checklist opgesteld met tips waar jij op kunt leggen. Vraag de checlist ‘offerte aanvragen’ nu aan.

Aanmelden bedrijven

Wil je ook op de website staan van het energieloket? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Vind een geschikt bedrijf

Van plan om zonnepanelen te plaatsen of om de woning te isoleren? Het energieloket heeft een aantal aanbieders voor je op een rij gezet. Denk aan installateurs, isolatiespecialisten, energieadviseurs en aannemers.

Bekijk alle bedrijven
vloerverwarming