Maak kans op een jaar gratis energie

Doe je ook mee met de ‘zet ‘m op 60’ actie? Met dit initiatief van Urgenda bespaar je € 60 per jaar en maak je kans op een jaar lang gratis energie en andere duurzame prijzen.

Draai je cv naar 60˚

Grote kans dat jouw cv nu ingesteld staat op 80˚ want dat zijn vaak fabrieksinstellingen. Dus wat moet je doen? Simpel. Draai de knop van de verwarming naar 60˚. Kijk eerst even naar de handleiding van jouw cv (VIDEO). Hiermee bespaar je direct € 60 per jaar.

Woningisolatie

Ook op 60˚ wordt elk normaal geïsoleerd huis goed verwarmd. Blijkt dat uiteindelijk niet zo te zijn kun je je cv-ketel weer terugdraaien naar 80˚ en adviseren wij om je isolatie onder de loep te nemen. Kun je daar persoonlijk en onafhankelijk energieadvies bij gebruiken? Neem dan contact op met Energieloket Culemborg.

Radiatorventilator en radiatorfolie

Upload je selfie als bewijs dat je jouw cv op 60˚ hebt gezet en ding mee naar een van de duurzame prijzen. Win je de hoofdprijs? Dan wordt een jaar lang jouw energierekening betaald. De andere prijzen zijn:

€ 2.500 voor Vrijstad Energie

Niet alleen jijzelf kunt iets winnen, maar ook de lokale energiecoöperatie uit Culemborg: Vrijstad Energie. Doe mee en daarmee maken zij kans op € 2.500 die ze kunnen inzetten voor het verduurzamen van Culemborg.

Actie duurt tot begin april). Winnaars krijgen bericht via de e-mail.

Klik hier om mee te doen met de actie: zet ‘m op 60!