Feestelijke online opening Energieloket Buren

16 september

VIER DE OPENING MET ONS MEE OP 16 SEPTEMBER EN ONTVANG EEN VOUCHER T.W.V. €50,-*!

Op 23 september opent Energieloket Buren haar deuren. Dat vieren we op 16 september om 19.30 uur online met een online energiecafé waarvoor jij van harte bent uitgenodigd!

Dat we moeten energiezuiniger leven, dat is nu wel duidelijk. Niet alleen voor ons milieu, maar ook voor onze portemonnee is dit gunstig. We weten dat het niet eenvoudig is om duurzame keuzes te maken. Want waar begin je? Zijn er subsidies?  Om je daarbij te helpen, opent de gemeente Buren voor alle woningeigenaren in de gemeente een energieloket waar huiseigenaren van Buren terecht kunnen voor onafhankelijk en gratis advies over het energiezuinig maken van hun woning.

Feestelijke online opening: ben je erbij?

Tijdens deze opening kun je op interactieve wijze live deelnemen aan de gesprekken tussen een energiecoach en enkele bewoners van de gemeente Buren. Ontdek welke stappen deze bewoners hebben genomen en wat het hun opgeleverd heeft in geld én comfort. De energiecoach deelt een handig stappenplan waarmee je eenvoudig direct geld kunt besparen op je energierekening en een plan kan maken voor het verduurzamen van je eigen woning. Extra feestelijk wordt het als jij er bij bent: dan krijg je een voucher ter waarde van € 50,-. Hiermee kun je energiebesparende maatregelen aanschaffen bij webshop van de WoonWijzerWinkel. Je krijgt tegen inlevering van de vouchercode € 50,- korting op de hele rekening.

 

Steven Hulst coordinator en energiecoach Energieloket Buren

Steven Hulst, coördinator en energiecoach Energieloket Buren

“Wat zo gaaf is aan deze live sessie is dat we je laten zien hoe jij jouw huis energiezuiniger kunt maken. Ik spreek hierover met inwoners van Buren die al aan de slag zijn gegaan. Hoe hebben zij dat gedaan? Waar liepen zij tegenaan? Je kunt tijdens deze sessie ook je vragen stellen en je mening geven. En als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens een voucher van €50,- zodat je direct kunt beginnen met energie- en geldbesparing!”

Meld je nu aan. Als je aanwezig bent, krijg je een voucher van €50,-!*

Meld je nu aan

* De voucher vertegenwoordigt een korting van €50,- op de hele rekening. Deze voucher is geldig voor woningeigenaren in de gemeente Buren. Er wordt één voucher per adres verstrekt. Deze voucher kun je besteden bij de WoonWijzerWinkel aan energiebesparende producten als radiatorfolie of een energiebesparende douchekop. Dit is een extraatje dat de gemeente Buren jouw aanbiedt. Lees meer over de voorwaarden op www.energieloketburen.nl/voucher.

Informatie

16 september

19.30 - 20.30

Online per webinar

Feestelijke online opening Energieloket Buren

Meld mij aan voor de opening

Meld je hieronder aan voor de opening van Energieloket Buren
  • Let op: postcode met hoofdletters invoeren