Zweedse Warmtepompen b.v.

Zweedse warmtepompen B.V. is gevestigd in Haaften en is gespecialiseerd in duurzame warmte- en installatieoplossingen voor jouw huis.

Bijvoorbeeld als je wilt overgaan op een aardgas loze woning en een andere manier van verwarmen zoekt. Zweedse warmtepompen B.V. biedt een energiecheck aan om te kijken welke soorten van verwarming geschikt zijn en het best aansluiten bij uw woonsituatie. Naast duurzame installaties bieden zij service en onderhoud aan Cv-ketels. Zweedse warmtepompen B.V. is een erkend NIBE Innovatiepartner.

Zweedse warmtepompen B.V. heeft verschillende oplossingen om duurzaam te verwarmen en energiebesparing te realiseren. Hiertoe behoren bijvoorbeeld de hybride warmtepomp, volledige luchtwarmtepomp, water/water en brine/water of dit in combinatie met een zonneboiler en warmtepomp boilers, en laagtemperatuur afgifte systeem.

Ze hebben een rekentool ontwikkeld waarmee we eenvoudig een offerte inclusief alle toebehoren binnen enkele dagen kunnen toezenden.

Ze hebben ook een eigen magazijn, logistieke dienst die installatie-componenten en materialen op de plaats van montage brengt, zowel horizontaal als verticaal. De uitvoering van de installatie dus zeer efficiënt en dat vindt de klant terug in snelle oplevering en lagere kosten.

Ben je op zoek naar een duurzame manier van verwarmen en zoek je deskundig advies? Of zoek je een betrouwbaar bedrijf voor installatietechnisch advies en onderhoud? Neem dan contact op met Zweedse warmtepompen B.V. die jou zo goed mogelijk verder helpen.

Zweedse Warmtepompen b.v.

Zweedse Warmtepompen b.v.
Graaf Reinaldweg 12
4175 LN Haaften

https://zweedsewarmtepompen.nl/

(0) Schrijf beoordeling

Neem contact op met dit bedrijf

Neem contact op met dit bedrijf

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *