Zweedse Warmtepompen b.v.

Onderstaande tekst is aangeleverd door de betreffende organisatie. Disclaimer: Energieloket Rivierenland is niet verantwoordelijk voor het contact en de uitvoering van het bedrijf.

Zweedse warmtepompen B.V. is gevestigd in Haaften en is gespecialiseerd in duurzame warmte- en installatieoplossingen voor jouw huis.

Bijvoorbeeld als je wilt overgaan op een aardgas loze woning en een andere manier van verwarmen zoekt. Zweedse warmtepompen B.V. biedt een energiecheck aan om te kijken welke soorten van verwarming geschikt zijn en het best aansluiten bij uw woonsituatie. Naast duurzame installaties bieden zij service en onderhoud aan cv-ketels. Zweedse warmtepompen B.V. is een erkend NIBE Innovatiepartner.

Zweedse warmtepompen B.V. heeft verschillende oplossingen om duurzaam te verwarmen en energiebesparing te realiseren. Hiertoe behoren bijvoorbeeld de hybride warmtepomp, volledige luchtwarmtepomp, water/water en brine/water of dit in combinatie met een zonneboiler en warmtepomp boilers, en laagtemperatuur afgifte systeem.

Ze hebben ook een eigen magazijn, logistieke dienst die installatie-componenten en materialen op de plaats van montage brengt, zowel horizontaal als verticaal. De uitvoering van de installatie dus zeer efficiënt en dat vindt de klant terug in snelle oplevering en lagere kosten.

Advies door DTG Engineering

Zweedse warmtepompen laat het adviseren, ontwerpen en berekenen van uw duurzame klimaatsysteem doen door DTG Engineering. DTG Engineering adviseert, ontwerpt en berekent duurzame systemen voor verwarming, koeling, ventilatie en warm tapwater. Deze systemen zijn comfortabel, zuinig en betaalbaar en ze passen in een gezonde leefomgeving. Hiermee dragen zij bij aan de energietransitie en de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen.

Ook bieden wij een onderhoudsabonnement aan waarmee uw installatie altijd zo zuinig als mogelijk blijft. Op deze manier kan Zweedse warmtepompen u de kwaliteit blijven leveren die u van ons mag verwachten.

Momenteel is het erg druk het kan een aantal weken duren voordat de DTG-adviseur bij u langs kan komen. 

Let op: Het is niet meer mogelijk om een gratis offerte of advies te krijgen bij Zweedse warmtepompen.

 

Zweedse Warmtepompen Bv
1.0
Gebaseerd op 1 recensies
powered by Google
arrad eshelq,11arrad eshelq,11
15:12 08 Mar 21
Totaal onbetrouwbaar bedrijf! Waarschuwing;, geen zaken mee doen. Duur, niet werkende installatie en geen thuis geven bij problemen.
js_loader
Zweedse Warmtepompen b.v.

Zweedse Warmtepompen b.v.
Graaf Reinaldweg 12
4175 LN Haaften
https://zweedsewarmtepompen.nl/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.