Zon Advies Nederland

Zon Advies Nederland heeft ruime ervaring in zonnepanelenland en heeft een heldere missie en visie hoe onze toekomst eruit zou moeten zien.

Met ruim 10 jaar ervaring in zonnepanelenland biedt Zon Advies Nederland u betrouwbare informatie en advies met een ruim aanbod van wereldmerken zonnepanelen en omvormers.

Belangrijkste kernwaarde voor Zon Advies Nederland is klantvriendelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Door enkel het aanbieden van de beste producten en een scherpe aanschafprijs bent u er nog niet en op dat punt gaat Zon Advies Nederland een stap verder door o.a. het bieden van zorg, kennis, service opvolging en extra zekerheid.

Naast zonnepanelen levert Zon Advies Nederland ook zonneboilers, infraroodverwarming en pelletketels.

Waarom Zon Advies Nederland?

  • Klantvriendelijkheid
  • Betrouwbaar
  • Ruime ervaring en aanbod
  • Kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Zon Zeker Garant

 

Zon Advies Nederland Bv
2.0
Gebaseerd op 63 recensies
powered by Google
Mohammad Saber AkbariMohammad Saber Akbari
12:32 05 Sep 22
Niet in zee gaan met deze gasten.Ik wacht bijna 1 jaar voor reparatie ik woord van kastje naar de muur gestuurd.Ze komen geen 1 afspraak na.
Suzan Linsen-KnippingSuzan Linsen-Knipping
11:01 18 Aug 22
Onze ervaring met zonadvies Nederland is positief. Na 4 maanden stond de ploeg voor de deur, zagen gelijk dat er een meer op kon, is gelukt en avonds waren ze actief. Prima monteurs, mooi strak op het dak,werden gecontroleerd met een tronie, perfect.
Rob WoutersRob Wouters
10:25 16 Aug 22
Zeer slechte service.6 keer gebeld voor helderheid over de status van de te leveren zonnen panelen installatie.Ik heb begrip voor de uitlopende levertijden en vraag niet meer dan informatie over welke spullen er al wel binnen zijn en welke niet en of er ander oplossingen zijn.Ik wacht nu al 6 maanden nog steeds geen reactie.
Marcel RondMarcel Rond
14:59 11 Aug 22
Offerte traject ging voorspoedig al bleek de adviseur niet heel veel technische kennis. Akkoord gegeven op de offerte.Daarna las ik alle negatieve reviews op google en trustpilot (skip de invited reviews) andere reviews zoals klantenvertellen zijn ook onbetrouwbaar. In overleg met de verkoper kon ik annuleren. Echter dacht kantoor er anders over en gingen moeilijk doen. Op mails en telefoontjes naar kantoor werd niet gereageerd.Pas na dreiging van rechtsbijstand met gerechtelijke stappen, de bevestiging tot annulering ontvangen lees ook de algemene voorwaarden men hanteert geen annuleringstermijn .ik adviseer iedereen een andere leverancier te kiezen en eerst goed reviews lezen (had ik zelf ook moeten doen)
Leonard HaasnootLeonard Haasnoot
21:50 17 Jul 22
Afspraak gemaakt via centraal beheer achmea, deze werkt samen met Zon Advies Nederland.Vertegenwoordiger netjes optijd en goede uitleg gekregen.Inmeten door bekwaam persoon en jammer genoeg ipv 10 toch maar 9 zonnepanelen die op het dak gaan passen, deze 1e gaat natuurlijk ge crediteerd worden.Plaatsen gaat nog gebeuren en ga jullie op de hoogte houden. Tot nu toe zeker nog vol lof.
Jarvis HouseJarvis House
19:00 06 Jul 22
Zeer ruime tijd bezig geweest met het voortraject waarna voor ons zonadvies als beste uit se bus kwam. Na ontvangst van de laatste offerte zijn we bijna gestalked door de vertegenwoordiger om de offerte te tekenen ondanks dat we hebben agg zelf contact op te nemen als de hypotheek definitief zou zijn. Na ons akkoord vlot de 1e factuur en deze ook direct voldaan. Inmiddels zijn we 4 maanden verder en nog geen zonnepaneel rijker vanwege leveringsproblemen van de omvormers..... de halve buurt is inmiddels geholpen door andere installateurs en wij wachten nog steeds. In 4 maanden precies 1 keer geïnformeerd over de leveringsproblemen.Daarbij ook een laadpaal aangeschaft die wel geïnstalleerd kon worden, na het opbrengen van enige geduld.Wat blijkt.... verkeerde paal of onjuiste installatie. 1e gesprek wat er hierover werd gevoerd was nogal klant onvriendelijk en uiteindelijk was de conclusie dat de monteur zo langs komen om te kijken wat het probleem was...... 4 weken en 3 telefoontjes verder waarbij ik alle keren terug gebeld zou worden nog steeds een ev lader die op halve kracht werkt en nog steeds geen zonnepanelen..... en de vertegenwoordiger die ons stalkte de eerste weken..... nooit meer een reactie gehad.....
John LegemaatJohn Legemaat
16:37 01 Jul 22
Levering is zo gedaan. Maar aftersales en service doet men niet aan. Zodra de problemen beginnen, laten ze je zitten. Doen geen enkele moeite je te helpen met zaken die je zelf moeilijk op kan lossen. Laten ook niks meer van zich horen. Absolute afrader. Zijn je centen niet waard. Zoek een eerlijke goede leverancier. Ken meer mensen met dezelfde problemen met Zonadvies Nederland.
Niels van VeenendaalNiels van Veenendaal
08:09 24 Jun 22
Heel goed gevoel aan het gesprek met de vertegenwoordiger maar dat was het enige wat positief was. Communicatie is echt dramatisch bij Zon advies Nederland.Uiteindelijk na meerdere mailtjes en telefoontjes schouwing geweest en op 25 april stonden er 3 monteurs op de stoep om 17 zonnepanelen te plaatsen maar ze waren binnen een half uur weer weg omdat er maar 10 in plaats van17 zonnepanelen op het dak zouden passen, beetje gek als er een schouwing geweest is.Sinds 25 april is het stil gebleven en op mijn e-mails wordt niet gereageerd.Inmiddels lopen wij dus ook al 2 maanden zon opbrengst mis.
M JansenM Jansen
16:53 30 May 22
Uiterst ontevreden!!!Verkoop gesprek en technische schouw waren positief en werd er meegedacht in oplossingen.Daarna de montage van eerder gemaakte afspraken is niets nagekomen werd allemaal afgedaan als technisch niet mogelijk of naar eigen inzicht monteur.Achteraf gezien had ik op dat moment de monteur weg moeten sturen.Helaas niet gedaan.Nu een 1/2 jaar verder en diverse meldingen over niet conform afspraak aangelegde installatie is de enige respons dat ik mee mag betalen aan het op conform afspraak herplaatsen van de panelen. Overige meldingen wordt gewoon weg niet op gereageerd.
Yvonne Van De KantYvonne Van De Kant
20:22 10 Apr 22
Ralph Gerritsen op advies gesprek gehad. Panelen zijn geleverd en geïnstalleerd. Tot zover de service.... 2 jaar lang al bezig om een werkende app te krijgen bij de panelen zoals beloofd was. Echt schandalig!! Wij moeten steeds contact opnemen ondanks afspraken dat zij ons zouden contacten en het op zouden lossen. Ik zou niemand adviseren om zaken te doen met deze partij je kunt echt fluiten naar je garantie. Komen gemaakte afspraken niet na!
js_loader
Zon Advies Nederland

Zon Advies Nederland
Nijverheidsweg 1
6662 NG Elst
https://zonadviesnederland.nl/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.