Zelfstroom

Zonnepanelen voor iedereen

“Zelfstroom vindt dat iedereen zonne-energie moet kunnen opwekken. Daarom kun je bij Zelfstroom zonnepanelen huren, en kopen. Zo maken we zonne-energie leuk, makkelijk en betaalbaar.’’ Zelfstroom is in 2014 opgericht met als doel de energietransitie te versnellen. Als grootste leverancier van zonnepanelen huren maken zij zonne-energie bereikbaar voor iedereen. Dit in combinatie met de verkoop van zonnepanelen zorgt ervoor dat iedereen met een geschikt dak kan kiezen voor zonnepanelen! Mét of zónder eigen investering.

Daarnaast is Zelfstroom officieel als B Corp gecertificeerd. Een B Corporation® is niets minder dan een organisatie die het goed voor heeft met de wereld. Zelfstroom is expert op het gebied van zonne-energie en heeft het hele traject – van advies tot en met installatie – in eigen beheer. Want ontzorging staat bij Zelfstroom centraal.

Beoordelingen

Wil je de beoordelingen van dit bedrijf zien of zelf een review achterlaten? Onderstaande button brengt je naar de Google Review voor dit bedrijf.

Bekijk de reviews

Zelfstroom

Zelfstroom
Statenlaan 14
5223 LA 's-Hertogenbosch
https://zelfstroom.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Ik ga akkoord met het privacybeleid en de disclaimer.

    De door jou ingevulde gegevens worden eenmalig doorgestuurd naar het bedrijf die jouw aanvraag behandelt.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.

Geef een antwoord