WoonWijzerWinkel Rivierenland B.V.

Wij bieden u als consument snel inzicht in oplossingen om de woning te verduurzamen. We helpen bovendien bij het vinden van installateurs / aannemers en vragen offertes voor u aan. We nodigen u van harte uit een adviesgesprek met een energie-adviseur aan te vragen. De uitkomst van ons energie-advies geeft u helder inzicht in hoe uw woning (in stappen) te verduurzamen. De offertes bieden inzicht in de producten waarmee de verduurzaming gerealiseerd kan worden. Kijk snel op www.woonwijzerwinkel.nl/rivierenland

 

Pieter van SchendelPieter van Schendel
11:45 15 Apr 22
De WOONWIJZERWINKEL is pas een paar weken open. Nog niet alles is binnen in de showroom. Maar advies om samen na te gaan welke stappen je moet nemen om je huis te verduurzamen is al op helemaal op orde.
js_loader

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.