Vink Isolatie Culemborg B.V.

Vink Isolatie Culemborg (VIC B.V.) is al enige tijd bekend als dé specialist als het gaat om spouwmuur en kruipruimte isolatie. Het motto is simpel: kwaliteit leveren voor een passende prijs.

Het familiebedrijf is ook specialist in gevelwerken VGC BV. Deze specialismen blijken een zeer goede aanvulling op elkaar te zijn. Alles onder een noemer is voor velen een extra.

 

Michel BoumanMichel Bouman
18:05 05 Jan 23
Vandaag een medewerker van Vink isolatie op bezoek gehad. Een erg vriendelijke man en ontzettend eerlijk! Helaas vergeten te vragen wat de opties waren voor mijn kruipruimte. Hiervoor neem ik binnenkort nog contact met ze op.
stef peekstef peek
12:31 21 Sep 22
Prima bedrijfGevel en vloerisolatie laten doen...de jongens werken snel en netjes en goede prijs.Naar aanleiding hiervan ook maar offerte aangevraagd voor gevelrenovatie.
Tom WitbergTom Witberg
12:54 17 Sep 22
N prima bedrijf, altijd goede service en kwaliteit plus redelijke prijzen
Wij hebben onze spouwmuur laten isoleren. We kregen een scherpe prijs, goede aanvullende info en een prettige afhandeling. Zeker een aanrader.
Tanja BaauwTanja Baauw
15:27 24 Feb 22
Gevel herstel werkzaamheden laten uitvoeren en isolatie laten doen. Goed bedrijf. Komt afspraken na. Nette prijzen. Prettig contact.
Maarten WisseMaarten Wisse
21:01 02 Jan 22
Hebben bij ons de schoorsteen opnieuw gevoegd en lood vervangen. Goed werk geleverd en zich aan de afspraken gehouden.
Dreas van DonselaarDreas van Donselaar
20:08 09 Nov 21
Na uitgebreid onderzoek voor de beste spouwmuurisolatie uiteindelijk Vink gekozen vanwege de SKGIKOB procescertificering gecombineerd met SKGIKOB gecertificeerde EPS parels (met hoog gecertificeerd rendement). Eerlijk verhaal (andere aanbieders niet). Op papier dus alles goed. Tot mijn verbazing ondanks de betere certificeringen zelfs ook de beste prijs.Resultaat: Prettige en nette uitvoering, heel blij met het resultaat. Aanrader!
Dennis HomoetDennis Homoet
10:04 28 Oct 21
Isolatie laten aanbrengen in de woning en onder het huis.Was prima geregeld
Oscar CustersOscar Custers
08:40 22 Oct 21
Zeer prettig bedrijf om mee te werken. De vloer-isolatie is snel & goed opgeleverd, en alles wordt schoon achter gelaten. Kundige & vriendelijke mensen, en dat laatste geldt ook zeker voor de planner Erik. Fijn bedrijf.
Marcel StortenbekerMarcel Stortenbeker
17:15 08 Feb 21
Dit bedrijf levert op maat en is prettig om mee zaken te doen. Blij met de service en de geleverde diensten.
Elisabeth BilletElisabeth Billet
12:32 12 Jun 20
Prachtig werk verricht! Prijs kwaliteit verhouding is goed en de werknemers zijn zeer professioneel en vriendelijk. Achtergevel ziet er weer als nieuw uit.
js_loader

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.