Veld KozijnTechniek b.v.

Welkom bij Veld Kozijntechniek!
Bent u toe aan nieuwe kozijnen of gaat u een nieuwe woning bouwen en zoekt u een perfect isolerende en duurzame oplossing?
Wij richten ons op alle facetten van gevelbouw en zorgen ervoor dat de buitenkant van uw woning het visitekaartje van uw pand wordt. Tegenwoordig hebben veel mensen de voorkeur voor kunststof of aluminium kozijnen, maar ook hardhouten kozijnen zijn en blijven een prachtige optie. Veld Kozijntechniek levert en monteert kunststof, aluminium en houten kozijnen van verschillende topmerken, waarover u een goed, helder, duidelijk en objectief advies krijgt.

 

Veld Kozijntechniek B.V.
4.9
Gebaseerd op 36 recensies
powered by Google
Moira van LeeuwenMoira van Leeuwen
13:58 04 Jul 23
We wilden een kozijn laten vervangen omdat het rotte. Gerrit-Jan adviseerde ons echter eerlijk dat het een stuk goedkoper was om het rotte gedeelte te laten repareren. Verder liet hij ons zien hoe het rot was ontstaan, zodat onze kozijnen nog een tijdje goed blijven en we even door kunnen sparen om later alles in 1 keer te laten doen! Verder heeft hij ons nog advies en inzicht gegeven in hoeveel we moeten sparen voor onze toekomstplannen, zoals een schuifdeur naar de tuin. We voelden ons in goede handen bij veld kozijntechniek b.v. en dromen al van een toekomst waarin we ze vragen om ons huis te voorzien van mooie nieuwe kozijnen :).
Serdal EberhardtSerdal Eberhardt
12:21 02 Jul 23
Een aantal maanden geleden een nieuwe buitendeur met kozijn laten plaatsen. Het eerste contact voelde direct vertrouwd. Het plaatsen verliep ook prima. Het belangrijkste, de service: Die is perfect! De deur moest in een later stadium nog een keer afgesteld worden. Dezelfde dag nog werd dit opgelost.Conclusie: top bedrijf met zeer goede service!Veld kozijntechniek, bedankt!
Jan van de BurgwalJan van de Burgwal
20:30 13 Jun 23
Vorige week is ons hele huis van nieuwe kozijnen voorzien door firma Veld. Wij zijn zeer tevreden. Het begon met het goede advies van Rene, na ongeveer 3 mnd kwamen Dennis en Rob de kozijnen plaatsen. De mannen hebben zeer netjes en prettig gewerkt. Alles paste precies en alles ziet er erg mooi uit. Communicatie is erg direct wat heel prettig is.Kan dit bedrijf echt aanraden!
Tim MolenaarTim Molenaar
09:06 15 May 23
De drie "koekenbakkers" (voor de insiders) Jan, Michael en Koen hebben uitstekend werk geleverd! In slechts vier dagen hebben ze alle kozijnen op de begane grond en eerste verdieping vervangen, inclusief schuifpui en voordeur. Daarbij was het ook erg gezellig om deze drie generaties over de vloer te hebben.Wij wilden graag HR+++-glas laten plaatsen, en daar werd bij andere partijen erg moeilijk over gedaan ("dat ventileert niet goed" "HR++ is voldoende" "Heeft geen zin als je in zo'n oud huis woont"). Zo niet bij Gerrit-Jan, die graag met ons meedacht en ons (on)gevraagd advies gaf. Zo zijn we bijvoorbeeld bij de aluminium schuifpui uitgekomen, het pronkstuk van de collectie.Bedankt Jan, Michael, Koen en Gerrit-Jan! Hier gaan we nog jaren plezier van hebben.
Astrid KleinAstrid Klein
20:01 18 Jan 23
Wat een geweldig bedrijf ! Wij hebben in augustus jl. al onze kozijnen (10 stuks) laten vervangen door kozijnen met HR++-glas. Ook zijn de Keralitdelen op onze woning vervangen en is er PIR achter aangebracht. Van het voortraject samen met Mark en Rene (heldere uitleg en vastlegging van afspraken, die ze ook nakomen), het nagenoeg perfecte en vooral zeer vakkundige uitvoeringstraject in augustus jl. door Michael en zijn team tot en met de nazorg door Gerrit Jan: petje af en een hele dikke duim. Een bedrijf met zeer vakkundige en zeer gecommitteerde mensen, die de klant echt voorop hebben staan en met wie het ook nog eens makkelijk communiceren en afstemmen is. Allicht niet het goedkoopst (maar zeker ook niet het duurst - offertes vergeleken). Mark werkt alleen maar met eigen mensen en dus niet met ZZP-ers. Kortom: met Veld ben je er zeker van dat het goed komt ! En zeker niet onbelangrijk: in combinatie met isolatie van de kruipruimte door een ander bedrijf merken we echt dat we minder gas verbruiken. Volgens Toon van Eneco verbruiken we 60% minder gas dan vergelijkbare huishoudens ! Dit bericht is geschreven door Johan Klein.
Barbara NakBarbara Nak
18:42 14 Oct 22
Gisteren en vandaag kozijnen, schuifpui en voordeur laten plaatsen. Alles tot in de puntjes afgewerkt. We zijn er nu al heel blij mee! Contact verliep vlot, alles helder en duidelijk. Leuk, vakkundig team dat alles kwam plaatsen. We hebben een bijzonder fijne ervaring gehad. Mede hierdoor raden we Veld aan. En komen we zeker terug voor een toekomstige renovatie!
RubenRuben
10:44 20 Aug 22
Heel fijn contact gehad met de mensen van Veld Kozijntechniek.Bij het uitzoeken van de spullen werd alle tijd genomen en na het bestellen werden wij goed op de hoogte gehouden van de levering.Het plaatsen ging snel, er werd netjes gewerkt en de monteurs namen alle tijd om te overleggen.We zijn blij met ons vernieuwde huis!Bedankt Veld Kozijntechniek, en Rene in het bijzonder!Groeten uit Wijk bij Duurstede
Kees BoonstraKees Boonstra
16:42 16 Jun 22
Onze achtergevel voorzien van kunststof kozijnen. Komen afspraken na en communiceren uitstekend. Monteurs zijn deskundig en besteden veel tijd en energie in een zorgvuldige afwerking. Beveel dit bedrijf aan bij mijn klanten. Top!! Kees Boonstra Sassenheim
Stefan MiltenburgStefan Miltenburg
20:40 02 Jun 22
TOP-bedrijf! Deze week heeft Veld Kozijntechniek al onze houten kozijnen vervangen voor kunststof met hr++ glas. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering; niets dan lof!Het adviestraject met Rene verliep prettig. Goed en duidelijk advies, heldere en zeer nette prijzen, niet opdringerig en geen gepush. De montage wordt gedaan door een team bestaande uit eigen, vaste mensen. Allemaal vriendelijk, netjes, gezellig en professioneel. Communicatie prettig en soepel, kozijnen ontzettend mooi en netjes gemonteerd (met aandacht voor de kleinste details!).Ik heb vier andere bedrijven over de vloer gehad om offerte uit te brengen. Veld was degene die écht de tijd voor je neemt, meedenkt en een goed onderbouwde offerte opstelt.Kortom; aanrader!
Ben BosBen Bos
08:52 20 May 22
Wij hebben alle kozijnen en deuren laten vervangen door dit bedrijf. Geen seconde spijt van gehad! Wij kregen al een heel goed gevoel bij de eerste kennismaking met René Goethe die voor ons een offerte maakte. Op basis van zijn duidelijke uitleg en mooie offerte zijn wij in zee gegaan met Veld Kozijntechniek. In een week alles geplaatst door een professioneel team. Uiterst aardige lui ook! De nazorg is ook fantastisch goed. En natuurlijk niet onbelangrijk, de kozijnen en deuren zijn van uitstekende degelijke zware Duitse kwaliteit! Wij zijn erg blij met onze mooie kozijnen en deuren én dit bedrijf dat ze voor ons geïnstalleerd heeft. Wij raden Veld Kozijntechniek dan ook van harte aan!P.S. ze zijn niet eens de duurste maar voor ons de beste ;-)Bedankt mannen van Veld Kozijntechniek!
Maarten JongejanMaarten Jongejan
13:50 28 Apr 22
Super tevreden over de geplaatste kozijnen. Vriendelijk personeel dat met kozijnen en huis omgaat alsof het hun eigen huis is. Als ik weer kozijnen nodig heb kom ik hier zeker terug!
De ConsumentDe Consument
19:31 21 Apr 22
Eindelijk een bedrijf gevonden (via Tweakers.net kozijnen topic) dat wel meedenkt en niet met alleen standaard witte of antraciete kunststof blok kozijnen komt. Wij wilde een strakke uitstraling met zwarte kozijnen. Uiteindelijk op vlakke aluminium kozijnen en deuren uitgekomen van Profel met HR++ glas, vergrijsd ceder Keralit brede gevelplanken en zwarte boeiboorden. Tevens de gevel geisoleerd met Pir oftewel een jaren 70 woning naar de isolatienormen van 2022 met dito uitstraling. Mark staat altijd open voor meedenken en indien nodig aanpassen. Ook hun (in eigen loondienst) monteurs zijn top Ik kon in West-Brabant niemand vinden die het niveau van dit bedrijf maar een beetje benaderd.
Liezl-Mia LudickLiezl-Mia Ludick
09:14 23 Dec 21
We zijn meer dan tevreden met de geleverde kwaliteit, communicatie en advies (wat een verschil ook itm klank/temperatuur) van Veld Kozijntechniek. We hebben meerdere bekende partijen gesproken voor onze finale keuze Veld kozijntechniek werd, het is duidelijk een bedrijf met kundige mensen die specialiseren in hun vakgebied en die ook geven om kwaliteit en hun klanten. We vonden dit heerlijk gezellig iedere dag met zo'n aardige team hier bij ons - ik ben blij dat alles zo goed en vlot is verlopen!
js_loader
Veld KozijnTechniek b.v.

Veld KozijnTechniek b.v.
Industrieweg 24c
4153 BW Beesd
https://www.veldkozijntechniek.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.