Van de Pol Glas en Schilderwerken

Van de Pol Glasservice en Schilderwerken is al meer dan 55 jaar hét adres voor levering en plaatsing van alle soorten glas. Ons assortiment glas is zeer breed: van enkel glas en dubbel glas tot bijvoorbeeld dak-beglazing, veiligheidsglas, glas in lood, figuurglas.
Ook verzorgen wij het schilderwerk. Bijna alles is mogelijk, wij denken graag met u mee.

Wij werken onder andere voor kleine en grote aannemers en bedrijven in het MKB. Ook werken wij veel voor particulieren en woningbouwstichtingen.

Met Van de Pol Glasservice en schilderwerken bent u verzekerd van een betrouwbaar glasbedrijf met altijd een vakkundig advies, hoge kwaliteit, snelle levering en plaatsing, een klantvriendelijke benadering, de juiste nazorg en prima garantie.

Beoordelingen

Wil je de beoordelingen van dit bedrijf zien of zelf een review achterlaten? Onderstaande button brengt je naar de Google Review voor dit bedrijf.

Bekijk de reviews

Van de Pol Glas en Schilderwerken

Van de Pol Glas en Schilderwerken
Nulandsestraat 13
5391 KC Nuland
https://www.vandepolglas.nl

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan advies voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Ik ga akkoord met het privacybeleid en de disclaimer.

    De door jou ingevulde gegevens worden eenmalig doorgestuurd naar het bedrijf die jouw aanvraag behandelt.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.