Uijen Glas en Kunststof Kozijnen

Uijen Glas en Kunstof Kozijnen is opgericht in 1936 en uitgegroeid van een lokale speler naar expert op het gebied van isolatieglas en kunststof kozijnen.

Uijen Glas en Kunststof Kozijnen werd in 1936 opgericht. Wie even met ze meetelt, komt uit op ruim 80 jaar ervaring. Die jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze experts zijn op het gebied van glas en kunststof kozijnen. En die expertise zetten ze graag in voor onze klanten.

Kwaliteit staat bij alles wat ze doen centraal. Zo werken ze alleen met hoogwaardige materialen, en zullen ze hun eigen werk altijd kritisch nakijken. Door ons continue streven naar kwaliteit, zijn ze in staat om de meest complexe projecten uit te voeren. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, en is voor steeds meer mensen een criterium bij het bouwen of verbouwen van hun huis. Uijen wil hun klanten daarbij helpen, en hen actief adviseren over het verduurzamen van hun woning. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook zeker voor het milieu!

 

Leander van WissenLeander van Wissen
11:09 15 Feb 23
Uijen glas heeft ons glas in lood vakkundig gerestaureerd en in dubbelglas terug geplaatst.Duidelijke afspraken, nette uitvoerders die de ramen kwamen verwijderen en plaatsen en zeer tevreden met het resultaat.Daarnaast nog twee ramen vervangen wat ook netjes is gebeurd.
David ElzingaDavid Elzinga
17:55 04 May 22
Uitstekende service, fijn meegedacht!
Maikel LindsenMaikel Lindsen
22:34 10 Apr 22
Goede service, goede prijs.
Justin BaggermanJustin Baggerman
15:37 26 Oct 21
Zeer tevreden! En super vriendelijk personeel.
Angela EhlhardtAngela Ehlhardt
04:28 25 Aug 21
Ik wil jullie middels deze weg namens mijn moeder van 84 jaar enorm bedanken voor de prachtige schuifwand.Ze heeft er maanden tegenop gezien en er niet van kunnen slapen maar jullie zijn heel netjes en professioneel te werk gegaan.Alles is perfect ook de afwerking ziet er heel mooi uit.Jongens, namens mijn moeder een dikke pluim.Ze is er echt heel blij mee!
Franca WinkelmanFranca Winkelman
21:35 13 Jun 21
Vriendelijk en vakkundig personeel, wij zijn zeer tevreden!
Maarten KochMaarten Koch
14:29 26 Aug 19
Ik was een zeer tevreden klant, tot ik voor het vervangen van een Hefboomklink voor mijn schuifpui 434,39 mocht betalen. Helaas, een ontevreden klant erbij
js_loader
Uijen Glas en Kunststof Kozijnen

Uijen Glas en Kunststof Kozijnen
Oude Haven 2
4001 LG Tiel
https://uijenglas.nl/

(0)

Neem contact op met dit bedrijf

Met dit formulier wordt jouw contactaanvraag doorgezet naar het betreffende bedrijf. Heb je nog behoefte aan iets meer algemene informatie voordat je een offerte laat opvragen door het bedrijf? Neem in dat geval gerust contact met ons op.
  • Het energieloket gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. Lees onze privacyverklaring en disclaimer.

Beoordelingen

Waarom staat dit bedrijf op deze website? 

Dit bedrijf staat op het Energieloket Rivierenland, omdat het één of meerdere maatregelen kan uitvoeren om jouw huis te verduurzamen. Het Energieloket heeft afspraken met dit bedrijf gemaakt over de offerte, omgangsvormen en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen.